МЕНЮ
КОШНИЦА

Кукла Нели, балерина, Asi dolls 0259991

Кукла Нели, балерина, Asi dolls 0259991
НОВО
Кукла Нели, балерина, Asi dolls 0259991
ПРОДУКТ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Този продукт можете да закупите с безплатна доставка до адрес.
  • Наличност: Наличен
  • Код на продукт: 0259991
Харесвания: 79
119,90 лв.
Купи
Осигурете на детето си невероятно забавление, съчетано с грижа за нейната кукла. Нека дъщеря ви да се почувства като истинска майка, така тя ще се научи да поема отговорност  да се грижи за другите.

Куклата балерина Нели на испанската компания Asi е сладко момиче с височина 40 см, тя има дълга руса чуплива коса, вързана на опашка с розова панделка. Детето ще може дълго да се забавлява и да прави различни прически с красивата коса на куклата.
Куклата Нели прилича на истинско момиченце, специалистите от ASI са се погрижили размерът и отделните части на тялото й да са с пропорционални размери, тя има реалистични черти на лицето, естествени линии върху ръцете и релеф на коленете.
Нели има подвижни ръце, крака и глава, благодарение на които лесно може да се постави в различни позиции. Просто извийте краката на куклата и ще можете да я поставите седнала. 
Куклата е изработена от висококачествен винил, който е мек, деликатен и приятен на допир. Куклата Нели е подходяща за игра дори и във вода.

Нели е облечена като балерина, готова за представление. Тя носи розова балеринска рокля. Долната част на роклята е подгъната, има два слоя на полата: розово платно и фина мрежа, украсена със звезди. Роклята се закопчава с велкро лепенка, което улеснява децата, докато я преобличат. В допълнение към красивия й тоалет е розовата панделка на кръста й. Комплектът включва също бял чорапогащник, бели плетени гети и розови балетни обувки, които лесно могат да се свалят и поставя отново.

Куклата се предлага в красива брандирана кутия,  тя е идеална за подарък за всяко дете, което обича да играе с кукли.

Комплектът съдържа:
  • кукла с височина 40 см;
  • розова рокля със звезди;
  • две панделки - една в косата, другата, завързана вместо колан на кръста;
  • бял чорапогащник;
  • гети;
  • балетни обувки;
  • красива подаръчна кутия.

Размер на опаковката: 47 x 21.5 x 12.2 см

Играчката е подходяща за деца над 3 години.

Страна на произход: Испания