МЕНЮ
КОШНИЦА

СОФИ ЖИРАФЧЕТО

Запознайте се със Софи

Жирафчето Софи е най-популярната първа играчка за бебета, изработена от 100% естествен каучук!

Нейната история е дълга..

Родена в Париж през 1961г., тя бързо става любима играчка в дома на всяко семейство във Франция. Успеха й бива пожънат, поради огромния брой бебета, които я обичали и не могли да се разделят с нея. Създадена с дизайн и форми, които стимулират всички 5 сетива на бебета, а също така и облекчва болезнените им венци. Всички тези качества, майките забелязали много бързо, и така легендата за Софи започнала да се разпространява скоростно от уста на уста!

Изработена от 100% естествен каучук, мека, универсална и нетоксична. Това е най-сигурната и натурална играчка, която можете да дадете на Вашето бебе, особено когато зъбките се нуждаят от нея. Софи е любимата играчка за зъби и венци във Франция вече повече от 50 години. От самото си раждане, та досега, благодарение на естествената си красота и чар, тя се е превърнала в любимка на повече от 50 милиона бебета (и родители!) навсякъде по света!

Производителят й, френската марка Vulli, пази тайната за производството й, много добре скрита. Това е, може би, единствената играчка, която в днешно време продължава да се произвежда на ръка! Сега.. когато масовото производство е автоматизирано! Да, точно така! Софи се произвежда на ръка и всяко едно жирафче преминава цели 14 етапа на оформление!

Именно ретро стила, поддържа Софи толкова актуална и модерна повече от 50 години!

Елегантна, гъвкава и мека, тя се превръща в първата любов на бебетата! Те я гризкат и мачкат с пълна сигурност! Сладка и забавна, тя издава весели звуци, когато бъде натисната.

И за да бъдем сигурни, че не сме пропуснали нещо:

    Софи е изработена от 100% от естествен каучук, произлизащ от каучуков сок от дърветата Хевея;

    Естественият каучук е мек, безопасен, нетоксичен, подходящ за бебето да го хапе и дъвче;

    Лека и лесна за държане от малки ръчички;

    Боядисана с нетоксични, хранителни бои;

    Събужда сетивата на бебето с меките си цветове и сладките си звуци;

    Облата й глава, облекчава раздразнените венци при гризане;

    Софи не съдържа фталати и винил (без PVC)

    Родена във Франция през 1961 г. и до днес принадлежи към френската традиция;

    Висока е 18см.;

    Подходяща е за новородени.

Вече може да се радваме на продуктите на Софи жирафчето и в България.

Музикална играчка -Сладката Софи S010338 Музикална играчка -Сладката Софи S010338
НОВО
Марка: VULLI Наличност: Наличен
Плюшената Софи от прекрасната колекция Sweety Sophie ще се превърне в най-добрият приятел и  ще раздаде най-меките, големи прегръдки, ще се забавлява детето ви с приятна мелодия! Издърпайте звездата, която е прикрепена около врата и ще чуете сладка мелодия, която ще се превърне в любимата прис..
58,50 лв.
Софи жирафчето в сет с утешител-одеялце за гушкане S000003
НОВО
Марка: VULLI Наличност: Наличен
Софи жирафчето в сет с утешител-одеялце за гушкане S000003 Моят първи подарък, направен с любов!Този красив сет съдържа:- Любимата Софи е направена от 100% естествен каучук. Тя е безопасна, натурална играчка за гризане, подходяща за бебета от възраст 0+ месеца. - Утешител, който е с меки ц..
81,70 лв.
Sophie-la-giraffe, подаръчен комплект Софи жирафчето и плюшена дрънкалка Piu-piu" S000012 Sophie-la-giraffe, подаръчен комплект Софи жирафчето и плюшена дрънкалка Piu-piu" S000012
НОВО
Марка: VULLI Наличност: Наличен
Sophie-la-giraffe, подаръчен комплект Софи жирафчето и плюшена дрънкалка Piu-piu" S000012 Моят първи подарък, направен с много любов!Този прекрасен подаръчен сет, включва любимото ни жирафче Софи, изработено от 100% естествен каучук и стимулира всичките 5 сетива на бебето,както и е естествена г..
66,65 лв.
Софи жирафчето в комплект с ключодържател S517413 Софи жирафчето в комплект с ключодържател S517413
НОВО
Марка: VULLI Наличност: Наличен
Най- известната играчка в света, която стимулира всички сетива на бебето!Софи е родена в Париж през 1961 г. и от тогава се е разпространила в целия свят.Повече от 50 милиона  деца са израстнали, гризкали и играли със Софи и са я запомнили с любов.Софи е създадена във Франция от 100%..
46,90 лв.
Софи жирафчето Леден телефон за гризане  S010314 Софи жирафчето Леден телефон за гризане  S010314
НОВО
Марка: VULLI Наличност: Наличен
Софи жирафчето Леден телефон за гризане  S010314Перфектно облекчение за болезнени венци!Този леден телефон-гризалка, декориран с рисунка на Софи жирафчето, успокоява и стимулира възпалените венците на бебето.Студеното успокоява болката причинена от никнещите зъбчета, а твърдата част..
18,90 лв.
"Софи жирафчето" прибори за хранене S450329 "Софи жирафчето" прибори за хранене S450329
НОВО
Марка: VULLI Наличност: Наличен
"Софи жирафчето" прибори за хранене S450329Практична и забавна вилица и лъжица!Перфектни за малки ръчички. Лъжицата и вилицата имат мека и широка ергономична дръжка, която позволява на бебто да ги държи здраво.В забавните дръжки има многоцветни топчета.Издадената пластмаса на прибори..
13,90 лв.
Жирафчето Софи Неразливаща чаша S450307 Жирафчето Софи Неразливаща чаша S450307
НОВО
Марка: VULLI Наличност: Наличен
Жирафчето Софи Неразливаща чаша S450307С ергономичен накрайник, за лесен преход на детето от бутилката към чашата.Система " без разливане", с която детето може да пие уверено и без притеснение от бели.Противоплъзгаща се повърхност и капачка на винт.Вместимост : 200 мл ..
13,00 лв.
Софи жирафчето подаръчен сет "Имало едно време"S010324 Софи жирафчето подаръчен сет "Имало едно време"S010324
НОВО
Марка: VULLI Наличност: Наличен
Софи жирафчето подаръчен сет "Имало едно време"S010324Перфектният сет за новородено!Включва:- Софи жирафчето - първата играчка за бебета, направена е от 100% естествен каучук и стимулира сетивата.-  Дрънкалка с топчета, които могат да се завъртат и да се наблюдава как цветовете ..
61,50 лв.
Софи жирафчето S616400 Софи жирафчето S616400
НОВО
Марка: VULLI Наличност: Наличен
Най- известната играчка в света, която стимулира всички сетива на бебето!Софи е родена в Париж през 1961 г. и от тогава се е разпространила в целия свят.Повече от 50 милиона  деца са израстнали, гризкали и играли със Софи и са я запомнили с любов.Софи е създадена във Франция от 100%..
37,85 лв.
Sophie la Girafe Софи жирафчето - Малък сет  мека гризалка жирафчето Софи (18см)  S000001
НОВО
Марка: VULLI Наличност: Наличен
Sophie la Girafe Софи жирафчето - Малък сет  мека гризалка жирафчето Софи (18см)Sophie la Girafe Софи жирафчето - Малък сет е страхотен подарък за Вашето или приятелско бебче. Гумените играчки са семпли и в същото време толкова функционални.Софи е изработена от 100% каучукова гума и е н..
66,30 лв.
Sophie la Girafe Гризалка много мек вариант от колекцията So pure S200319 Sophie la Girafe Гризалка много мек вариант от колекцията So pure S200319
НОВО ТОП ПРОДУКТ
Марка: VULLI Наличност: Наличен
Sophie la Girafe Гризалка много мек вариант от колекцията So pure    Различни текстури;    Удобна за захващане;    100% естествена гума за дъвчене.Sophie la Girafe Гризалка много мек вариант от колекцията So pure ще успокоява бебчето при н..
23,30 лв.
Софи жирафчето "2 в 1 дрънкалка и гризалка" S010157 Софи жирафчето "2 в 1 дрънкалка и гризалка" S010157
НОВО
Марка: VULLI Наличност: Наличен
Софи жирафчето "2 в 1 дрънкалка и гризалка"Очарователна дрънкалка за гризкане на жирафчето Софи, идеална за мънички ръчички!Мека част за гризкане идеална за облекчение на болезнените венци!Издава забавно звънтене когато се разклати!Лесна за хващане и държане от мънички ръчички! ..
19,90 лв.
"Софи жирафчето" Класическа дрънкалка с две топчета S010173 "Софи жирафчето" Класическа дрънкалка с две топчета S010173
НОВО
Марка: VULLI Наличност: Наличен
"Софи жирафчето" Класическа дрънкалка с две топчетаВечна класика, която занимава и забавлява бебето!Има две топчета, които бебето може да върти, за да гледа как се смесват цветовете и как главата на Софи жирафчето се върти.Карайки дрънкалката да дрънчи, бебето ви, ще се забавлява много. ..
11,60 лв.
"Софи жирафчето" Класическа дрънкалка ключове S010158 "Софи жирафчето" Класическа дрънкалка ключове S010158
НОВО ТОП ПРОДУКТ
Марка: VULLI Наличност: Наличен
"Софи жирафчето" Класическа дрънкалка ключовеДве в едно - дрънкалка и гризалка!Разклатете, за да чуете звука от дрънченето на плодовеКомбинация от мек и твърд материaл.Меки и твърди части създадени за дъвчене и за нежен масаж на болезнените венци...
19,30 лв.
"Софи жирафчето" Подаръчен сет 2 S000002 "Софи жирафчето" Подаръчен сет 2 S000002
НОВО
Марка: VULLI Наличност: Наличен
"Софи жирафчето" Подаръчен сет 2Този сет съдържа любимото жирафче Софи, създадено от 100% натурален каучук и мека интересна дрънкалка, идеална за забавление и игра. Ярките цветове и шарки привличат вниманието, а различните текстури и цветни рингове са идеални за изследване от любопитните детски ..
66,30 лв.
"Софи жирафчето“ Неразливаща чаша S450409 "Софи жирафчето“ Неразливаща чаша S450409
НОВО ТОП ПРОДУКТ
Марка: VULLI Наличност: Наличен
"Софи жирафчето“ Неразливаща чашаНезависимо дали е обърната надолу с капака или нагоре чашата не тече от никъде!Съдържа ергономичен накрайник тип човка, който спомага за естествено всмукванекато това на бебешките бутилки.Тази чаша е перфектна за прехода от бебешка бутилка, към бебешка ча..
24,50 лв.
Софи жирафчето "Ванилена гризалка" S010313 Софи жирафчето "Ванилена гризалка" S010313
НОВО ТОП ПРОДУКТ
Марка: VULLI Наличност: Наличен
Софи жирафчето "Ванилена гризалка"Идеалнa за облекчение на болката при никнещи зъбки!Мека и гъвкава материя с приятен ванилов аромат.Много части за дъвчене и повърхност с различни текстури подходящи за нежен масаж на венцитеБлагодарение на рингa е лесна за хващане и държане.В асо..
12,70 лв.
Софи жирафчето в сет с ванилена гризалка S516510 Софи жирафчето в сет с ванилена гризалка S516510
НОВО ТОП ПРОДУКТ
Марка: VULLI Наличност: Наличен
Софи жирафчето в сет с ванилена гризалка100% естествен каучук!Съдържа:- Софи жирафчето, първата играчка за бебето. Стимулира всички сетива.- Гъвкава гризалкаСредствата за закупуването на този сет ще бъдат дарени на Médecins Sans Frontières (Доктори без граница), които се грижат з..
44,00 лв.
Софи жирафчето Подаръчен сет в чанта S516343 Софи жирафчето Подаръчен сет в чанта S516343
НОВО ТОП ПРОДУКТ
Марка: VULLI Наличност: Наличен
Софи жирафчето Подаръчен сет в чантаСтрахотен сет!Изпълнен с елементи, които събуждат сетивата на бебето!Торбичката може да се използва както за съхранение на тези продукти, така и за малки дрешки.Сетът съдържа:    Автентичното жирафче Софи, направено от 100% естес..
54,50 лв.
Подаръчен комплект "Софи жирафчето и чесалка за дъвчене" от колекцията "So pure" S616624 Подаръчен комплект "Софи жирафчето и чесалка за дъвчене" от колекцията "So pure" S616624
НОВО
Марка: VULLI Наличност: Наличен
Подаръчен комплект "Софи жирафчето и чесалка за дъвчене" от колекцията "So pure"100% естествен каучук!Съдържа:- Софи жирафчето, първата играчка за бебето. Стимулира всички сетива.- 100% естествена гума (каучук) създадена за дъвчене.Подходящо за бебета 0+ месецаВидео: ..
49,80 лв.
Софи жирафчето образователни кубчета S230763
НОВО
Марка: VULLI Наличност: Наличен
Софи жирафчето образователни кубчета S230763Платнените, меки кубчета на Софи изпълняват много дейности, които ще помогнат в развитието на сетивата на Вашето бебе!Размери на едно кубче: 8см х 8см х 8смТе помагат на бебето да се учи:- да разграничава различните цветове- да развие..
43,90 лв.
Софи жирафчето "Гигантска кула" S230798 Софи жирафчето "Гигантска кула" S230798
НОВО
Марка: VULLI Наличност: Наличен
Софи жирафчето "Гигантска кула" S230798Тази играчка на жирафчето Софи е ГИГАНТСКА, тя е перфектната играчка, която ще ви забавлява с часове!Мултифункционална е и може да изпoлзвате 5-те цветни елемента, за да ги редите, като конструктор, правите пъзел и да играете игри с топки.Как: Нареж..
68,10 лв.
Сет Софи жирафчето с играчка S850514 Сет Софи жирафчето с играчка S850514
НОВО
Марка: VULLI Наличност: Наличен
Сет Софи жирафчето с играчкаПерфектният подарък за новородени!Играчката, ще прави компания на бебето и ще го утешава.Подарък за игра.Сета включва:-Известната Софи, създадена от 100% естествен каучук (не съдържа фталати)- Меко велурено жирафче Софи за гушкане, което издава зву..
67,30 лв.
Софи жирафчето "Кръгла Гризалка" So Pure Софи жирафчето "Кръгла Гризалка" So Pure
НОВО
Наличност: Наличен
Софи жирафчето "Кръгла Гризалка" So Pure-    Нежна и задравословна за бебето, тази мека гризалка е направена от 100% каучук.-    Малките точки и чертички на гризалката масажират възпалените венци на бебето, облекчавайки болката му по време на никнене на зъбки ..
22,20 лв.
Подаръчен комплект "Софи жирафчето-Трио" S220114 Подаръчен комплект "Софи жирафчето-Трио" S220114
НОВО
Марка: VULLI Наличност: Наличен
Подаръчният комплект "Софи жирафчето-Трио" е идеален за подарък, защото всички продукти, които съдържа са изработени от 100% естествен каучук и облекчават болезнените венци. Включва:    Гъвкава гризалка Софи- идеална за бебешките венци    Ключодържател-миниатюрн..
73,10 лв.
Вибрираща топка
НОВО
Марка: VULLI Наличност: Наличен
Вибрираща топкаЗабавление за бебето!Дръпни малката вълнена топка, за да започне да вибрира голямата.Котката Лазар започва да мяука когато се натисне вълнената топка.Лесна за хващане дори от миничките ръчички.  ..
26,40 лв.
Sophie la giraffe каучукова гризалка "So Pure"
НОВО
Марка: VULLI Наличност: Наличен
Sophie la giraffe каучукова гризалка "So Pure"Sophie La Girafe Чесалака от колекция "So Pure" с различни повтрхности, подходяща за новородени (0 м+).Чесалката на Sophie La Girafe от колекция "So Pure" е изработена от естествен каучук. Различните повърхности спомагат за масажиране и успокоява..
20,50 лв.
Sophie la giraffe Гризалка с охлаждащ ефект Sophie la giraffe Гризалка с охлаждащ ефект
НОВО
Марка: VULLI Наличност: Наличен
Sophie la giraffe Гризалка с охлаждащ ефектИдеална за облекчение при раздразнени бебешки венци!Двата меки пръстена са пълни с течност, която се охлажда когато я сложите в хладилник. При гризане студеното облекчава болезнените бебешки венци.Едновременно с това те масажират венците ..
25,50 лв.
Софи жирафчето-играчка за баня
НОВО
Марка: VULLI Наличност: Наличен
Софи жирафчето-играчка за баняТова е идеалната играчка за вашето бебе в банята!Играчката е изработена от 100% естествен водоустойчив каучук. Можете без проблем да я използвате и за облекачавне на болезнените венци, когато растат зъбките. Дизайнът и е подходящ за бебешкия захват на бебешките ..
31,10 лв.
Показани са от 1 до 29 от общо 29 резултата на (1 страници)