СОФИ ЖИРАФЧЕТО

СОФИ ЖИРАФЧЕТО

Запознайте се със Софи

Жирафчето Софи е най-популярната първа играчка за бебета, изработена от 100% естествен каучук!

Нейната история е дълга..

Родена в Париж през 1961г., тя бързо става любима играчка в дома на всяко семейство във Франция. Успеха й бива пожънат, поради огромния брой бебета, които я обичали и не могли да се разделят с нея. Създадена с дизайн и форми, които стимулират всички 5 сетива на бебета, а също така и облекчва болезнените им венци. Всички тези качества, майките забелязали много бързо, и така легендата за Софи започнала да се разпространява скоростно от уста на уста!

Изработена от 100% естествен каучук, мека, универсална и нетоксична. Това е най-сигурната и натурална играчка, която можете да дадете на Вашето бебе, особено когато зъбките се нуждаят от нея. Софи е любимата играчка за зъби и венци във Франция вече повече от 50 години. От самото си раждане, та досега, благодарение на естествената си красота и чар, тя се е превърнала в любимка на повече от 50 милиона бебета (и родители!) навсякъде по света!

Производителят й, френската марка Vulli, пази тайната за производството й, много добре скрита. Това е, може би, единствената играчка, която в днешно време продължава да се произвежда на ръка! Сега.. когато масовото производство е автоматизирано! Да, точно така! Софи се произвежда на ръка и всяко едно жирафче преминава цели 14 етапа на оформление!

Именно ретро стила, поддържа Софи толкова актуална и модерна повече от 50 години!

Елегантна, гъвкава и мека, тя се превръща в първата любов на бебетата! Те я гризкат и мачкат с пълна сигурност! Сладка и забавна, тя издава весели звуци, когато бъде натисната.

И за да бъдем сигурни, че не сме пропуснали нещо:

    Софи е изработена от 100% от естествен каучук, произлизащ от каучуков сок от дърветата Хевея;

    Естественият каучук е мек, безопасен, нетоксичен, подходящ за бебето да го хапе и дъвче;

    Лека и лесна за държане от малки ръчички;

    Боядисана с нетоксични, хранителни бои;

    Събужда сетивата на бебето с меките си цветове и сладките си звуци;

    Облата й глава, облекчава раздразнените венци при гризане;

    Софи не съдържа фталати и винил (без PVC)

    Родена във Франция през 1961 г. и до днес принадлежи към френската традиция;

    Висока е 18см.;

    Подходяща е за новородени.

Вече може да се радваме на продуктите на Софи жирафчето и в България.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: VULLI
"Софи жирафчето" Играчка за баня S010400 За забавление по време на къпане ! Ето я отново Софи жирафчето, този път, като плуваща и пръскаща играчка, която се използва за игра на бебето по време на къпане. Изпръсква вода когато я натиснете. ..
21,50 лв.
Производител: VULLI
"Софи жирафчето" Класическа дрънкалка ключове Две в едно - дрънкалка и гризалка! Разклатете, за да чуете звука от дрънченето на плодове Комбинация от мек и твърд материaл. Меки и твърди части създадени за дъвчене и за нежен масаж на болез..
19,30 лв.
Производител: VULLI
"Софи жирафчето" Кръгла гризалка с главата на Софи Създадена от 100% естествена гума (каучук)! За облекчение на болката при никнещи зъбки! С 2 основни компонента: - Главата на Софи, със своите извивки и примамливи за гризкане елементи. - ..
28,40 лв.
Производител: VULLI
"Софи жирафчето" прибори за хранене S450329 Практична и забавна вилица и лъжица! Перфектни за малки ръчички. Лъжицата и вилицата имат мека и широка ергономична дръжка, която позволява на бебто да ги държи здраво. В забавните дръжки има много..
13,90 лв.
Производител: VULLI
Sophie la Girafe Гризалка много мек вариант от колекцията So pure     Различни текстури;     Удобна за захващане;     100% естествена гума за дъвчене. Sophie la Girafe Гризалка много мек вариан..
23,30 лв.
Производител: VULLI
Sophie la giraffe Гризалка с охлаждащ ефект Идеална за облекчение при раздразнени бебешки венци! Двата меки пръстена са пълни с течност, която се охлажда когато я сложите в хладилник. При гризане студеното облекчава болезнените бебешки венци. ..
25,50 лв.
Производител: VULLI
Sophie la giraffe каучукова гризалка "So Pure" Sophie La Girafe Чесалака от колекция "So Pure" с различни повтрхности, подходяща за новородени (0 м+). Чесалката на Sophie La Girafe от колекция "So Pure" е изработена от естествен каучук. Различн..
20,50 лв.
Производител: VULLI
Бебешки прибори S450406 Бебетата обичат да подражават на възрастните и да се хранят като тях! За да научите детето си как да се храни, използвайте тези забавни вилица и лъжица. Те изглеждат като проборите на възрастните и са лесни за хващане..
16,90 лв.
Производител: VULLI
Вибрираща топка Забавление за бебето! Дръпни малката вълнена топка, за да започне да вибрира голямата. Котката Лазар започва да мяука когато се натисне вълнената топка. Лесна за хващане дори от миничките ръчички.   ..
26,40 лв.
Производител: VULLI
Жирафчето Софи Неразливаща чаша S450307 С ергономичен накрайник, за лесен преход на детето от бутилката към чашата. Система " без разливане", с която детето може да пие уверено и без притеснение от бели. Противоплъзгаща се повърхност и капач..
14,90 лв.
Производител: VULLI
Комплект Софи жирафчето с неразливаща чаша и лигавник Комплектът включва:     Софи жирафчето- първата любима бебешка играчка, която стимулира всички сетива     Неразливаща чаша- 200мл.     Супе..
61,50 лв.
Производител: VULLI
Мека играчка за дъвчене "Пай" S300198 Играчка която събужда всички сетива на бебето!     Вкус: създадена от 100% естествена гума и боя за храна, тя е безобидна за бебто. Идеална за зъбките защото има много части за дъвчене. &n..
18,60 лв.
Производител: VULLI
Мека играчка за дъвчене Гнон S300199 Играчка която събужда всички сетива на бебето!     Вкус: създадена от 100% естествена гума и боя за храна, тя е безобидна за бебто. Идеална за зъбките защото има много части за дъвчене. &nb..
18,60 лв.
Производител: VULLI
Мека играчка за дъвчене Чан S300197 Играчка която събужда всички сетива на бебето!     Вкус: създадена от 100% естествена гума и боя за храна, тя е безобидна за бебто. Идеална за зъбките защото има много части за дъвчене. &nbs..
18,60 лв.
Производител: VULLI
Подаръчен комплект "Софи жирафчето и чесалка за дъвчене" от колекцията "So pure" 100% естествен каучук! Съдържа: - Софи жирафчето, първата играчка за бебето. Стимулира всички сетива. - 100% естествена гума (каучук) създадена за дъвчене. ..
49,80 лв.
Производител: VULLI
Подаръчният комплект "Софи жирафчето-Трио" е идеален за подарък, защото всички продукти, които съдържа са изработени от 100% естествен каучук и облекчават болезнените венци. Включва:     Гъвкава гризалка Софи- идеална за бебешките в..
73,10 лв.
×


 

×
×
×
×
×
×