СОФИ ЖИРАФЧЕТО

СОФИ ЖИРАФЧЕТО

Запознайте се със Софи

Жирафчето Софи е най-популярната първа играчка за бебета, изработена от 100% естествен каучук!

Нейната история е дълга..

Родена в Париж през 1961г., тя бързо става любима играчка в дома на всяко семейство във Франция. Успеха й бива пожънат, поради огромния брой бебета, които я обичали и не могли да се разделят с нея. Създадена с дизайн и форми, които стимулират всички 5 сетива на бебета, а също така и облекчва болезнените им венци. Всички тези качества, майките забелязали много бързо, и така легендата за Софи започнала да се разпространява скоростно от уста на уста!

Изработена от 100% естествен каучук, мека, универсална и нетоксична. Това е най-сигурната и натурална играчка, която можете да дадете на Вашето бебе, особено когато зъбките се нуждаят от нея. Софи е любимата играчка за зъби и венци във Франция вече повече от 50 години. От самото си раждане, та досега, благодарение на естествената си красота и чар, тя се е превърнала в любимка на повече от 50 милиона бебета (и родители!) навсякъде по света!

Производителят й, френската марка Vulli, пази тайната за производството й, много добре скрита. Това е, може би, единствената играчка, която в днешно време продължава да се произвежда на ръка! Сега.. когато масовото производство е автоматизирано! Да, точно така! Софи се произвежда на ръка и всяко едно жирафче преминава цели 14 етапа на оформление!

Именно ретро стила, поддържа Софи толкова актуална и модерна повече от 50 години!

Елегантна, гъвкава и мека, тя се превръща в първата любов на бебетата! Те я гризкат и мачкат с пълна сигурност! Сладка и забавна, тя издава весели звуци, когато бъде натисната.

И за да бъдем сигурни, че не сме пропуснали нещо:

    Софи е изработена от 100% от естествен каучук, произлизащ от каучуков сок от дърветата Хевея;

    Естественият каучук е мек, безопасен, нетоксичен, подходящ за бебето да го хапе и дъвче;

    Лека и лесна за държане от малки ръчички;

    Боядисана с нетоксични, хранителни бои;

    Събужда сетивата на бебето с меките си цветове и сладките си звуци;

    Облата й глава, облекчава раздразнените венци при гризане;

    Софи не съдържа фталати и винил (без PVC)

    Родена във Франция през 1961 г. и до днес принадлежи към френската традиция;

    Висока е 18см.;

    Подходяща е за новородени.

Вече може да се радваме на продуктите на Софи жирафчето и в България.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: VULLI
"Renolux Paris Evasion" Чанта за бебешки аксесоари - Софи жирафчето Париж RNL30166 Чанта подходяща за смяна на памперси и съхранение на всички необходими артикули за бебе, когато сте навън! Подложката за смяна на пелени е удобна, не се хлъзга, ..
156,30 лв.
Производител: VULLI
"Софи жирафчето" Играчка за баня S010400 За забавление по време на къпане ! Ето я отново Софи жирафчето, този път, като плуваща и пръскаща играчка, която се използва за игра на бебето по време на къпане. Изпръсква вода когато я натиснете. ..
21,50 лв.
Производител: VULLI
"Софи жирафчето" Класическа дрънкалка ключове Две в едно - дрънкалка и гризалка! Разклатете, за да чуете звука от дрънченето на плодове Комбинация от мек и твърд материaл. Меки и твърди части създадени за дъвчене и за нежен масаж на болез..
19,30 лв.
Производител: VULLI
"Софи жирафчето" Класическа дрънкалка с две топчета Вечна класика, която занимава и забавлява бебето! Има две топчета, които бебето може да върти, за да гледа как се смесват цветовете и как главата на Софи жирафчето се върти. Карайки дрънкал..
11,60 лв.
Производител: VULLI
"Софи жирафчето" Кръгла гризалка с главата на Софи Създадена от 100% естествена гума (каучук)! За облекчение на болката при никнещи зъбки! С 2 основни компонента: - Главата на Софи, със своите извивки и примамливи за гризкане елементи. - ..
28,40 лв.
Производител: VULLI
"Софи жирафчето" Многоцветна дрънкалка S010179 В нея ще откриете: - Ясни цветове, които привличат вниманието на бебето. - Меки и твърди, многоцветни, 100% полезни материали за дъвчене, успокояващи венците на бебето. - 4 фигури за плъзгане..
24,40 лв.
Производител: VULLI
"Софи жирафчето" Моята нова първа занимателна книжка S230803 Книга пълна с елементи стимулиращи сетивата на бебето. Бебето ще разпознае Софи жирафчето и ще се забавлява, като брои елементите на всяка страница "1 дъга, 2 череши, 3 мехурчета и ..
38,90 лв.
Производител: VULLI
"Софи жирафчето" Подаръчен сет 2 Този сет съдържа любимото жирафче Софи, създадено от 100% натурален каучук и мека интересна дрънкалка, идеална за забавление и игра. Ярките цветове и шарки привличат вниманието, а различните текстури и цветни ринго..
66,30 лв.
Производител: VULLI
"Софи жирафчето" прибори за хранене S450329 Практична и забавна вилица и лъжица! Перфектни за малки ръчички. Лъжицата и вилицата имат мека и широка ергономична дръжка, която позволява на бебто да ги държи здраво. В забавните дръжки има много..
13,90 лв.
Производител: VULLI
Sophie la Girafe Гризалка много мек вариант от колекцията So pure     Различни текстури;     Удобна за захващане;     100% естествена гума за дъвчене. Sophie la Girafe Гризалка много мек вариан..
23,30 лв.
Производител: VULLI
Sophie la Girafe Софи жирафчето - Малък сет  мека гризалка жирафчето Софи (18см) Sophie la Girafe Софи жирафчето - Малък сет е страхотен подарък за Вашето или приятелско бебче. Гумените играчки са семпли и в същото време толкова функционални...
66,30 лв.
Производител: VULLI
Sophie la giraffe Гризалка с охлаждащ ефект Идеална за облекчение при раздразнени бебешки венци! Двата меки пръстена са пълни с течност, която се охлажда когато я сложите в хладилник. При гризане студеното облекчава болезнените бебешки венци. ..
25,50 лв.
Производител: VULLI
Sophie la giraffe каучукова гризалка "So Pure" Sophie La Girafe Чесалака от колекция "So Pure" с различни повтрхности, подходяща за новородени (0 м+). Чесалката на Sophie La Girafe от колекция "So Pure" е изработена от естествен каучук. Различн..
20,50 лв.
Производител: VULLI
Бебешки прибори S450406 Бебетата обичат да подражават на възрастните и да се хранят като тях! За да научите детето си как да се храни, използвайте тези забавни вилица и лъжица. Те изглеждат като проборите на възрастните и са лесни за хващане..
16,90 лв.
Производител: VULLI
Вибрираща топка Забавление за бебето! Дръпни малката вълнена топка, за да започне да вибрира голямата. Котката Лазар започва да мяука когато се натисне вълнената топка. Лесна за хващане дори от миничките ръчички.   ..
26,40 лв.
Производител: VULLI
Жирафчето Софи Неразливаща чаша S450307 С ергономичен накрайник, за лесен преход на детето от бутилката към чашата. Система " без разливане", с която детето може да пие уверено и без притеснение от бели. Противоплъзгаща се повърхност и капач..
14,90 лв.
×


 

×
×
×
×
×
×