ТРОТИНЕТКИ

ТРОТИНЕТКИ

Филтрирай по категория

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: Други марки
ДЕТСКИ СКУТЕР ТРОТИНЕТКА СЪС СГЪВАЕМО КОРМИЛО МОЕТО МАЛКО ПОНИ 55 Х 153 Х 26 СМ. DEDE С детския скутер на 4 колела децата ще могат да се наслаждават на летните месеци докрай. С него те ще се забавляват с приятелите си пред дома или в парка, а когато..
43,90 лв.
Производител: Други марки
ДЕТСКИ СКУТЕР ТРОТИНЕТКА С 4 КОЛЕЛА И СГЪВАЕМО КОРМИЛО DEDE С детския скутер на 4 колела децата ще могат да се наслаждават на летните месеци докрай. С него те ще се забавляват с приятелите си пред дома или в парка, а когато им омръзне, ще можете да ..
43,90 лв.
Производител: Globber
В тротинетката My Too 18.0 е интегрирана новата патентована система за сгъване KLEEFER. Тя позволява тротинетката да бъде сгъната с лек ритник (удар), без усилие, благодарение на подпомагащото бутало. Предназначена за възрастните, тротинетката улесня..
399,90 лв.
Производител: Globber
В тротинетката One K 180 е интегрирана новата патентована система за сгъване KLEEFER. Тя позволява тротинетката да бъде сгъната с лек ритник (удар), без усилие, благодарение на подпомагащото бутало. Предназначена за възрастните, тротинетката улеснява..
299,00 лв.
×


 

×
×
×
×
×
×