КОЛИЧКИ ЗА КУКЛИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: Други марки
Продуктът е подходящ за деца над 3 години. Столчето за хранене на кукли може да се трансформира в люлка.     Характеристики     Тегло: 1 кг     Размер: 41x37.5x60.5 см     Раз..
25,00 лв.
Производител: BAYER
Xapaĸтepиcтиĸи: • Kpacивa ĸoличĸa зa близнaци cъc cтaбилнa ĸoнcтpyĸция и cвeж дизaйн; • Πoдxoдящa зa ĸyĸли дo 46 cм.; • Oбeзoпacитeлни ĸoлaнчeтa; • Moжe дa ce cгъвa лecнo; • Paзмep нa ĸoличĸaтa: 58 x 51 x 52 cм. Πoдxoдящa зa дeцa нa..
49,90 лв.
Производител: Polesie Toys
  Детска количка за кукли Arina се отличава със стилен дизайн и футуристична визия. Изработена от висококачествена пластмаса и материали безопасни за здравето на вашето дете. Разполага с малък багажник за съхранение на играчки и други в..
54,00 лв.
Производител: Други марки
Детска количка за кукли Mini Продуктът е подходящ за деца над 3 години. Регулиращ се гръб. Декоративна табла за напитки. Чанта за аксесоари.     Характеристики     Тегло: 1.42 кг     Р..
38,00 лв.
Производител: Други марки
Детска количка за кукли Pinky dots Продуктът е подходящ за деца над 3 години. Лесно сгъваема количка за кукли. Кош за багаж. Облегалката за гръб е с няколко позиции. Дръжката и сенника могат да се регулират. Характеристики Тегло:..
47,00 лв.
Производител: Други марки
Продуктът е подходящ за деца над 3 години. Детска количка за кукли. Кошът се трансформира в кош за новородено и летен вариант. Регулираща се на височина дръжка. Обръщащ се кош. Регулиращ се сенник. Чантичка за аксесоари.  &n..
75,00 лв.
Производител: Polesie Toys
Детска количка за кукли – 48141 Традиционна триколесна детска количка за кукли с неплъзгащо покритие, което предпазва играчката поставена вътре от падане.   ..
54,00 лв.
Производител: Други марки
Количка за кукла Sweet heart Продуктът е подходящ за деца над 3 години. Количка за кукли с обръщащ се кош, който може да се нагласи до легнало положение. В комплекта са включени зимен кош и чанта. Сенниците на двата коша и дръжката за бут..
95,00 лв.
Производител: Други марки
Продуктът е подходящ за деца над 3 години. Количката за кукли е с трансформиращ се кош, който може да се превърне в кош за новородено и в седалка, и чупеща се дръжка със 7 положения. Кошът може да се обърне с лицевата част по посоката на движен..
101,00 лв.
Производител: Други марки
Количка за кукли Flower garden Продуктът е подходящ за деца над 3 години. Количка за кукли с регулиращо се положение на облегалката за гръбчето. Положението на дръжките може да се променя с помощта на бутони, разположени на самите дръжки. ..
41,00 лв.
Производител: Други марки
Продуктът е подходящ за деца над 3 години. Количка за кукли с регулиращи се позиции на облегалката и поставката за крачета. В комплекта има включени мек кош за кукли и чанта за младите майки. Количката се сгъва лесно. Куклата не е в компл..
53,00 лв.
Производител: Други марки
Количка за кукли My Buggy Продуктът е подходящ за деца над 3 години. Количката за кукли има само едно положение на облегалката за гръб и дръжките не се регулират на височина.     Характеристики     Тегло: 0.9..
15,00 лв.
Производител: Други марки
Продуктът е подходящ за деца над 3 години. Количка за кукли с трансформиращ се кош. Сенникът на коша може да се регулира и положението на дръжката също. В комплекта е включена и чанта за багаж.     Характеристики  &..
77,00 лв.
Производител: Други марки
Количка за кукли Violette Продуктът е подходящ за деца над 3 години. Детска количка за кукли. Трансформиращ се и обръщащ се кош. Регулираща се и обръщаща се дръжка. Две положения на седалката. Лесно сгъваща се конструкция. Регули..
101,00 лв.
Производител: Други марки
Продуктът е предназначен за употреба от деца на възраст над 3 години. Количката за пазаруване може да се сгъва, като така по-лесно ще се съхранява.     Характеристики     Тегло: 1.20 кг     Раз..
28,00 лв.
Производител: Други марки
Кошара за кукла Fantasy Комплектът съдържа матрак,  възглавница и сак за пренасяне. Продуктът е подходящ за деца над 3 години.     Характеристики   Тегло:  0.84 кг   Размер:   53.5x31x3..
25,00 лв.
×


 

×
×
×
×
×
×