МЕНЮ
КОШНИЦА

DISNEY PRINCESS

Дисни принцеси - Модерни принцеси, Ариел 0340500 Дисни принцеси - Модерни принцеси, Ариел 0340500
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси - Модерни принцеси, Ариел 0340500В „Ралф разбива интернета“ на Дисни, Ванелопе фон Швиц - заедно с най-добрия си приятел Ралф - се впуска в неизследвания свят на интернет. Когато се окаже заобиколена от интернет аватари на героите от принцесата на Дисни, тя е изненадана да разбере..
25,90 лв.
Дисни принцеси - Модерни принцеси, кукла с аксесоари, Бел 0340502_2 Дисни принцеси - Модерни принцеси, кукла с аксесоари, Бел 0340502_2
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси - Модерни принцеси, кукла с аксесоари, Бел 0340502_2Децата могат да си представят как да подготвят Бел за забавен ден на развеселяване на нейната приятелка Ванелопе Фон Швиц на състезателната писта Sugar Rush. Този моден комплект кукли включва кукла Belle в небрежен тоалет, вдъхно..
33,90 лв.
Дисни принцеси - Модерни принцеси, кукла с аксесоари, Ариел  0340501_1 Дисни принцеси - Модерни принцеси, кукла с аксесоари, Ариел  0340501_1
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси - Модерни принцеси, кукла с аксесоари, Ариел  0340501_1Децата могат да си представят как Ариел се готви за забавен ден на развеселяването на нейната приятелка Ванелопе Фон Швиц на състезателната писта Sugar Rush със Sugar Style Ariel. Този комплект модни кукли включва кукла А..
33,90 лв.
Дисни принцеси - Мини игрален комплект кукла с аксесоари, Пепеляшка 0340506_3 Дисни принцеси - Мини игрален комплект кукла с аксесоари, Пепеляшка 0340506_3
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси - Мини игрален комплект кукла с аксесоари, Пепеляшка 0340506_3Открийте скрития свят на модата и забавленията с куклите на Disney Princess Secret Styles Fashion Surprise. Всяка 8 - сантиметрова кукла Disney Princess се предлага с голяма пола, която се отваря, за да разкрие отделени..
15,50 лв.
Дисни принцеси - Мини игрален комплект кукла с аксесоари, Тиана 0340506_2 Дисни принцеси - Мини игрален комплект кукла с аксесоари, Тиана 0340506_2
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси - Мини игрален комплект кукла с аксесоари, Тиана 0340506_2Открийте скрития свят на модата и забавленията с куклите на Disney Princess Secret Styles Fashion Surprise. Всяка 8 - сантиметрова кукла Disney Princess се предлага с голяма пола, която се отваря, за да разкрие отделение въ..
15,50 лв.
Дисни принцеси - Пепеляшка: Игрален комплект с дрехи и аксесоари 0340507 Дисни принцеси - Пепеляшка: Игрален комплект с дрехи и аксесоари 0340507
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси - Пепеляшка: Игрален комплект с дрехи и аксесоари 0340507Открийте скрития свят в балната рокля на Пепеляшка с комплект Style Surprise Cinderella Story. Тази кукла Disney Princess се отличава с голяма пола, която се отваря, за да разкрие таен свят отвътре, игрална среда, пълна със ..
38,90 лв.
Дисни принцеси - Ариел с променящи се цветове 0340513 Дисни принцеси - Ариел с променящи се цветове 0340513
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси - Ариел с променящи се цветове 0340513Пригответе се за цветно забавление с Disney Princess Ariel. Тази кукла разполага с опашка, като всяка част има различен цвят. И когато я поставите в топла вода, всяка тя се променя, ставайки по-ярка в дъга от цветове. След това се сменя обратн..
42,90 лв.
Дисни принцеси - Кралски блясък: Жасмин 0340512 Дисни принцеси - Кралски блясък: Жасмин 0340512
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси - Кралски блясък: Жасмин 0340512Мечтаейки за живот отвъд стените на двореца в Аграба, Жасмин попада в приключението на живота си благодарение на Аладин, Джина и малко магия.С тази кукла децата могат да си представят Жасмин да лети на вълшебен килим и да се присъедини към тях т..
22,50 лв.
Дисни принцеси - Кралски блясък Бел 0340509 Дисни принцеси - Кралски блясък Бел 0340509
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси - Кралски блясък Бел 0340509Във филма на Дисни „Красавицата и звярът“ смелата и независима Бел се заема да спаси баща си и се озовава в омагьосан замък с мистериозен звяр. С тази кукла Royal Shimmer Disney Princess децата могат да си представят как Бел разваля заклинанието и спася..
22,50 лв.
Дисни принцеси - Кралски блясък Ариел 0340510 Дисни принцеси - Кралски блясък Ариел 0340510
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси - Кралски блясък Ариел 0340510С тази кукла Royal Shimmer Disney Princess децата могат да си представят, че Ариел смело следва мечтите си за живот извън онова, което винаги е познавала. Вдъхновена от анимационния си герой, тази кукла на Дисни включва модна кукла с рокля и аксесоари..
22,50 лв.
Дисни принцеси - Замръзналото Кралство 2, Кукла Елза Дисни принцеси - Замръзналото Кралство 2, Кукла Елза
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси - Замръзналото Кралство 2, Кукла ЕлзаВ „Замръзналото кралство 2“ на Дисни се събужда древна магия и Елза пътува далеч от дома, тествайки силите си и желанието й да разбере коя иска да бъде.Елза е с дълга руса сплетена коса и се предлага с вдъхновено от филмчето облекло!Изс..
30,90 лв.
Дисни принцеси - Замръзналото Кралство 2, Елза, дядо Паби и саламандър Дисни принцеси - Замръзналото Кралство 2, Елза, дядо Паби и саламандър
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси - Замръзналото Кралство 2, Елза, дядо Паби и саламандърДецата могат да пресъздават сцени от Frozen 2 на Disney или да създават свои собствени истории с фигурите на куклата Елза, Паби и саламандър.Има включен аксесоар.Кукла Елза има дълга руса коса, оформена в плитка, и е о..
45,90 лв.
Дисни принцеси - Кукла с приказка на роклята, Покахонтас Дисни принцеси - Кукла с приказка на роклята, Покахонтас
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси - Кукла с приказка на роклята, ПокахонтасЗабавлението на променящите се цветове!Покахонтас носи тоалет, който променя цвета си в контакт с вода!Напръскай с вода роклята на Покахонтас и гледай как листата стават сини!Възраст: 3 – 6 г.Забранено за деца до 3 год. ..
47,90 лв.
Дисни принцеси - Аладин: Кукла Ясмин Дисни принцеси - Аладин: Кукла Ясмин
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси - Аладин: Кукла ЯсминЯсмин е красива, упорита принцеса, решена да говори за всичко, което я вълнува. Тя копнее да изследва извън стените на двореца, за да открие себе си. Тя носи поразително лилаво облекло с блестящи панталони и чиста пола над тях, златни токове и обеци.Възрас..
33,90 лв.
Дисни принцеси - Принцеса с принц, асортимент Дисни принцеси - Принцеса с принц, асортимент
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси - Принцеса с принц, асортиментЦената е за 1 бр.Ако желаете да поръчате точно определен модел от асортимента, моля отбележете в полето за коментар при приключване на поръчката.Възраст: 3 – 8 г.Забранено за деца до 3 год. ..
23,90 лв.
Дисни принцеси - Аладин: Пееща кукла Дисни принцеси - Аладин: Пееща кукла
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси - Аладин: Пееща куклаЯсмин е красива, упорита принцеса, решена да говори за всичко, което я вълнува. Тази модна кукла идва с нейния емблематичен костюм с прекрасни бляскави украшения, вдъхновени от нейния стил в екшъна на Дисни, Аладин. Децата могат да си представят, че се извисяв..
42,90 лв.
Дисни принцеси - Рапунцел с коса в цветовете на дъгата Дисни принцеси - Рапунцел с коса в цветовете на дъгата
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси - Рапунцел с коса в цветовете на дъгатаТя идва с 2 щипки за коса, четка и рокля с цветовете на дъгата. Боята от палитрата се измива с вода, така че когато косата изсъхне, децата могат да играят с косата на любимата си принцеса на Дисни отново и отново!Възраст: 4 - 12г.Забр..
45,90 лв.
Дисни принцеси – Ариел Дисни принцеси – Ариел
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси – АриелНасърчавайте малкия си мечтател да играе с любимите си герои на Дисни.Тя може да се потопи във фантазиите на любимите си герои и да бъде вдъхновена да създаде собствената си приказка.Възраст: 3 - 8г.Забранено за деца до 3 год. ..
23,90 лв.
Дисни принцеси - Малка кукла, асортимент Дисни принцеси - Малка кукла, асортимент
НОВО ТОП ПРОДУКТ
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси - Малка кукла, асортиментЗабавлявайте се с любимите си Disney принцеси и техните невероятни аксесоари, с които можете да направите куклата си още по-красива.  Момиченцата обожават да преобразяват тоалета на тяхната любима принцеса: от просто ежедневно облекло, в елегантен..
16,90 лв.
Дисни принцеси - Комплект с малка кукла асортимент Дисни принцеси - Комплект с малка кукла асортимент
НОВО ТОП ПРОДУКТ
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси - Комплект с малка кукла асортимент Зарадвайте своята малка принцеса с невероятния асортимент от прелестните малки кукли на героините от фимчетата на Disney. Тези красиви малки кукли имат и прекрасни аксесоари, с които могат да украсят роклите си или да поставят върху косата ..
10,90 лв.
Дисни принцеси - Малка кукла, асортимент Дисни принцеси - Малка кукла, асортимент
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси - Малка кукла, асортимент/Disney Princess - Doll AssortmentВпуснете се в красивия и въллшебен свят на любимите си героини от филмите на Дисни! С големият асортимент от прекрасни кукли можете да бъдете всяка принцеса.За възраст 4+.Моля, при поръчка, отбележете в коментар но..
17,50 лв.
Дисни принцеси - Малка кукла със сцена за игра, асортимент Дисни принцеси - Малка кукла със сцена за игра, асортимент
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
ЛАБОРАТОРИЯТА НА ИЗАБЕЛ ОТ “ЕЛЕНА ОТ АВАЛОР” НА DISNEYЕлена е смелата престолонаследница на Авалор.  Сестра й, Изабел от Авалолр, е изобретателна, с нюх към науката; тя успява да балансира импулсивната природа на Елена и винаги помага на престолонаследницата да защити царството Авалор.П..
39,50 лв.
Дисни принцеси - Малка кукла с аксесоар Дисни принцеси - Малка кукла с аксесоар
НОВО ТОП ПРОДУКТ
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси - Малка кукла с аксесоар/Frz Small Doll And Accessory AstСерия: PrincessМатериал: ПластмасаВъзраст: 4-12г.Забранено за деца до 3 год. ..
22,50 лв.
Дисни принцеси - Малка кукла с приятел Дисни принцеси - Малка кукла с приятел
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси - Малка кукла с приятел/Dpr Small Doll Princess And Friend AstСерия: PrincessМатериал: ПластмасаВъзраст: 4-12г.Забранено за деца до 3 год.  ..
16,90 лв.
Дисни принцеси - Салонът за красота на Рапунцел Дисни принцеси - Салонът за красота на Рапунцел
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси - Салонът за красота на Рапунцел/Disney Princess Deluxe Hair Play AstСерия: PrincessМатериал: ПластмасаВъзраст: 3-12г.Забранено за деца до 3 год.Малките принцеси могат да създават удължения за коса, използвайки тези цветни панделки в кралския салон на принцесите: R..
83,90 лв.
Дисни принцеси-малки кукли с аксес. игрален к-кт Дисни принцеси-малки кукли с аксес. игрален к-кт
НОВО ТОП ПРОДУКТ
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси-малки кукли с аксес. игрален к-кт/Dpr Small Doll Playset AstСерия: PrincessМатериал: ПластмасаВъзраст: 3-12г.Забранено за деца до 3 год. ..
47,90 лв.
Дисни принцеси - Игрални комплекти асортимент Дисни принцеси - Игрални комплекти асортимент
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни принцеси - Игрални комплекти асортимент/Disney Princess Scene Set AstСерия: PrincessВъзраст: 3-10г.Забранено за деца до 3 год.  ..
58,50 лв.
Дисни Принцеси - Избери ми тоалет , Пепеляшка Дисни Принцеси - Избери ми тоалет , Пепеляшка
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни Принцеси - Избери ми тоалет , Пепеляшка/Disney Princess Customizable Fashion Dress Doll AstСерия: PrincessВъзраст: 3-12г.Забранено за деца до 3 год.Всяка принцеса Disney е облечена в рокля в подходящ цвят. Роклята може да бъде персонализирана и може да се добави допълнителен сл..
71,90 лв.
Дисни Принцеси - Принцеса с рокля с приказка, асортимент Дисни Принцеси - Принцеса с рокля с приказка, асортимент
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни Принцеси - Принцеса с рокля с приказка, асортимент/Story Skirt Doll Ast Серия: Princess Размер с опаковката: 20.3x32.4x6.4 Възраст: 3-12г. Забранено за деца до 3 год. Всяка принцеса Disney разполага с бална рокля с магическа история! "Рисувай" роклята със специаления включен инструмент и ..
58,90 лв.
Дисни Принцеси - Принцеса с корона, асортимент Дисни Принцеси - Принцеса с корона, асортимент
НОВО
Марка: DISNEY Наличност: Наличен
Дисни Принцеси - Принцеса с корона, асортимент/Water Play Doll Ast Серия: Princess Размер с опаковката: 15.2x35.6x6.4 Възраст: 3-12г. Забранено за деца до 3 год. Всяка принцеса Disney е облечена с прекрасни дрехи и се предлага с откопчаваща се пола и един инструмент за сапунени мехури. Сипи теч..
58,90 лв.
Показани са от 1 до 30 от общо 49 резултата на (2 страници)