МЕНЮ
КОШНИЦА

Музикални играчки

Синтезатор за деца с 5 октави - 61 клавиша G200MK2 Синтезатор за деца с 5 октави - 61 клавиша G200MK2
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Синтезатор за деца с 5 октави - 61 клавиша G200MK2Какъв по-добър начин да се потопиш в света на музиката от детския дигитален синтезатор на iDance! Разполага с дигитална клавиатура с 61 клавиша, адаптер и нотна стойка. Чрез дигиталния дисплей следиш информацията за тоновете, ритъма, песните и темпот..
149,90 лв.
Електронно пиано за деца с микрофон - 54 клавиша G100X Електронно пиано за деца с микрофон - 54 клавиша G100X
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Електронно пиано за деца с микрофон - 54 клавиша G100XНаучи се да свириш любимите си песни и мелодии с електронния клавир на iDance! Той разполага с клавиатура от 54 клавиша, микрофон с кабел и адаптер за бързо зареждане. За по-голямо удобство електронния клавир може да работи и с батерии. Свържи св..
129,90 лв.
Електронно пиано за деца с 4 октави - 61 клавиша G-100(BK) Електронно пиано за деца с 4 октави - 61 клавиша G-100(BK)
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Електронно пиано за деца с 4 октави - 61 клавиша G-100(BK)Стани най-добрия пианист или музикален композитор с електрическия синтезатор от iDance! Включващ клавиатура с 61 клавиша и нотна стойка за поставяне както на листове с акорди, така и на телефон или таблет. Електрическият синтезатор се открояв..
109,90 лв.
Детски светещи палки за барабани, бели FREEDOM SOLO Детски светещи палки за барабани, бели FREEDOM SOLO
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Детски светещи палки за барабани, бели FREEDOM SOLOiDance детски палки за барабани в страхотен бял цвят, създават най-добрите мелодии, само с едно замахване! Разклати ги нагоре-надолу и бъди най-добрия барабанист в компанията. В тях са включени 20 различни мелодии, които се сменят с натискане на бут..
57,90 лв.
Детски DJ таблет за миксиране STARPADS-9(BK) Детски DJ таблет за миксиране STARPADS-9(BK)
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Детски DJ таблет за миксиране STARPADS-9(BK)Най-добрият DJ ползва бийтмекъра на iDance! Със своите функции за миксиране на бийтове и тракове, ти ще станеш професионалист. Избирай от 5-те включени музикални стила: фънк, дъбстеп, хип-хоп, регетон и електро. А можеш да се забавляваш и с режима Акапела...
59,90 лв.
Комплект караоке пулт с микрофон, 14 в 1 STAGE-DEEJAY-DJ1 Комплект караоке пулт с микрофон, 14 в 1 STAGE-DEEJAY-DJ1
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Комплект караоке пулт с микрофон, 14 в 1 STAGE-DEEJAY-DJ1Бъди в центъра на купона с караоке DJ пулт на музикалната марка iDance! Комплектът включва DJ пулт, микрофон, стойка и USB кабел за бързо зареждане. Забавлявай се с фоновите мелодии: DJ, миксер, барабани и др. Експериментирай с различните звуц..
109,90 лв.
Детски парти микрофон с LED светлини - сребрист PM15L(SL) Детски парти микрофон с LED светлини - сребрист PM15L(SL)
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Детски парти микрофон с LED светлини - сребрист PM15L(SL)Всяко парти се нуждае от най-готиния микрофон за караоке изпълнения. От музикалния бранд iDance са се погрижили затова със своя Bluetooth детски караоке микрофон с LED светлини, в страхотен сребърен цвят. Комплектът се състои от микрофон с вкл..
59,90 лв.
Детски парти микрофон с LED светлини - златист PM15L(GD) Детски парти микрофон с LED светлини - златист PM15L(GD)
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Детски парти микрофон с LED светлини - златист PM15L(GD)Стани караоке звездата на вечерта с детския златен микрофон на известния музикален бранд iDance! Комплектът се състои от микрофон с включена тонколона и USB кабел за бързо зареждане. Променяй гласа си по всяко време, като можеш да избиреш между..
59,90 лв.
Детски караоке микрофон - син PM15(BL) Детски караоке микрофон - син PM15(BL)
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Детски караоке микрофон - син PM15(BL)Стани звезда с детския парти микрофон в неустоим син цвят от iDance! Комплектът включва микрофон с вградена тонколона и USB кабел за зареждане. Устройството е многофункционално и се отличава с чист звук и силен бас, а за още по-незабравими моменти има добавен ех..
59,90 лв.
Детски караоке микрофон - розово злато PM15 (RG) Детски караоке микрофон - розово злато PM15 (RG)
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Детски караоке микрофон - розово злато PM15 (RG)Няма да останеш незабелязан с детски парти микрофон в златнорозов цвят от музикалната компания iDance! Комплектът включва микрофон с вградена тонколона и USB кабел за зареждане. Устройството е многофункционално, с чист звук, силен бас и ехо ефект за не..
59,90 лв.
Детски Bluetooth микрофон със светлини и тонколона, бял PM6(WH)-C2 Детски Bluetooth микрофон със светлини и тонколона, бял PM6(WH)-C2
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Детски Bluetooth микрофон със светлини и тонколона, бял PM6(WH)-C2Купонът те очаква с детския караоке микрофон от iDance! Kомплектът съдържа микрофон с вградени LED светлини и USB кабел за бързо зареждане. Многобройните функции включват ехо контрол на звука и промяна на осветлението в разгара на пар..
49,90 лв.
Детски електронни барабани, 4 пада REMIX-DRUMS-2(BK) Детски електронни барабани, 4 пада REMIX-DRUMS-2(BK)
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Детски електронни барабани, 4 пада REMIX-DRUMS-2(BK)Твоята музикална банда се нуждае от теб и твоите електрически барабани на iDance! Комплектът включва четири броя висококачествени барабани с говорител със силен бас. Създавай мелодии като използваш бутоните и избираш различен стил: рок, електро, ко..
59,90 лв.
Караоке Bluetooth тонколона с 2 микрофона и LED лампа, бяла PARTYGROOVE3MK2 Караоке Bluetooth тонколона с 2 микрофона и LED лампа, бяла PARTYGROOVE3MK2
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Караоке Bluetooth тонколона с 2 микрофона и LED лампа, бяла PARTYGROOVE3MK2Какъв по-добър начин да се забавляваш с приятелите си с детската бяла караоке тонколона 9 в 1 от iDance! С многобройните си функции и модерен дизайн ти ще бъдеш звездата на всеки купон. Комплектът включва безжична тонколона, ..
129,90 лв.
Комплект музикален таблет-пиано с тонколона, за деца MUSIKAPIANOPACK Комплект музикален таблет-пиано с тонколона, за деца MUSIKAPIANOPACK
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Комплект музикален таблет-пиано с тонколона, за деца MUSIKAPIANOPACKМечтаеш да станеш пианист и да свириш различни акорди. Това вече е възможно с детския дигитален таблет - пиано 8 в 1 на музикалния бранд iDance. Лек и компактен, той работи с батерии 3 х АА, като на него можеш да учиш и да се забавл..
109,90 лв.
Комплект музикална станция с тонколона 9 в 1, за деца MUSIKADJPACK Комплект музикална станция с тонколона 9 в 1, за деца MUSIKADJPACK
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Комплект музикална станция с тонколона 9 в 1, за деца MUSIKADJPACKС лекота миксирай и експериментирай с мелодии и песни с DJ парти таблет 9 в 1 на музикалния бранд iDance! Компактен и функционален, таблетът работи с батерии 3 х АА, което улеснява неговото пренася. Така ще носиш купона навсякъде с те..
109,90 лв.
Комплект музикална станция с тонколона 10 в 1, за деца MUSIKABSPACK Комплект музикална станция с тонколона 10 в 1, за деца MUSIKABSPACK
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Комплект музикална станция с тонколона 10 в 1, за деца MUSIKABSPACKПревърни се в най-добрия DJ в компанията с музикалната станция 10 в 1 от iDance! Направи свои оригинални ремикси на 4-те включени песни и ги миксирай с 8-те фонови мелодии в режим DJ или барабани. Забавлявай се, докато учиш за истори..
109,90 лв.
Детски Bluetooth микрофон с LED светлини и тонколона PM10E(WH) Детски Bluetooth микрофон с LED светлини и тонколона PM10E(WH)
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Детски Bluetooth микрофон с LED светлини и тонколона PM10E(WH)Създай своите незабравими музикални моменти с парти микрофон с бели LED светлини от iDance! Комплектът се състои от бял микрофон с вградена тонколона и LED светлини, USB кабел за лесно зареждане. Бъди най-добрият на караоке сцената с функ..
39,90 лв.
Диско LED лампа за деца DERBYLED Диско LED лампа за деца DERBYLED
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Диско LED лампа за деца DERBYLEDКупонът започва с теб и твоята многоцветна диско лампа на марката iDance! Тя свети в шест различни нюанса LED светлини. За по-удобно управление има дистанционно, с което контролираш режимите на цветовете. Диско лампата разполага с дръжка за лесен пренос и вграден кабе..
59,90 лв.
Караоке Bluetooth тонколона с микрофон, бяла CYCLONE400X(WH) Караоке Bluetooth тонколона с микрофон, бяла CYCLONE400X(WH)
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Караоке Bluetooth тонколона с микрофон, бяла CYCLONE400X(WH)Стани звезда с караоке тонколона iDance! Комплектът включва преносима тонколона в бял цвят, USB кабел и микрофон за всяко парти. Лесно се свързва с Bluetooth връзка към твоя телефон, таблет или компютър. Караоке тонколоната свети в различни..
99,90 лв.
Караоке Bluetooth тонколона с микрофон, черна CYCLONE400(BK) Караоке Bluetooth тонколона с микрофон, черна CYCLONE400(BK)
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Караоке Bluetooth тонколона с микрофон, черна CYCLONE400(BK)Сега е моментът да бъдеш звезда с караоке тонколона iDance! Комплектът включва черна тонколона със светлини, USB кабел и микрофон за всяко парти. Удобна и лесно преносима, тя се свързва с Bluetooth връзка към твоя телефон, таблет или компют..
99,90 лв.
Детски Bluetooth слушалки, бели BLUE-100(WH) Детски Bluetooth слушалки, бели BLUE-100(WH)
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Детски Bluetooth слушалки, бели BLUE-100(WH)Светът на музиката те очаква със слушалки BLUE 100! Леки и компактни, в бял цвят, слушалките са многофункционални и удобни. Свързват се безжично с Bluetooth към твоя телефон, таблет или компютър. Предлагат функция "duo" - свързване на два броя iDance слуша..
29,90 лв.
Детски Bluetooth слушалки, червени BLUE-100(RD) Детски Bluetooth слушалки, червени BLUE-100(RD)
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Детски Bluetooth слушалки, червени BLUE-100(RD)Добре дошъл в музикалния свят на iDance със слушалките BLUE 100! Те са с изчистен дизайн в стилно червено и изключително удобни. Свързват се чрез Bluetooth към твоя телефон, таблет или компютър. Слушалките предлагат функцията "duo" - свързване на два бр..
29,90 лв.
Детски Bluetooth слушалки, черни BLUE-100(BK) Детски Bluetooth слушалки, черни BLUE-100(BK)
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Детски Bluetooth слушалки, черни BLUE-100(BK)Бъди в ритъма на музиката със слушалки BLUE 100! Многофункционални и удобни, те са в изчистен черен цвят. Свързват се безжично с Bluetooth към твоя телефон, таблет или компютър. Предлагат функция "duo" - свързване на два броя iDance слушалки към едно ауди..
29,90 лв.
Детски Bluetooth слушалки, сини BLUE-100(BL) Детски Bluetooth слушалки, сини BLUE-100(BL)
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Детски Bluetooth слушалки, сини  BLUE-100(BL)Музикалният свят на iDance те очаква със слушалки BLUE 100! В страхотен син цвят, те са удобни, функционални и супер леки. Свързват се безжично с Bluetooth към твоя телефон, таблет или компютър. Предлагат функция "duo" - свързване на два броя iDance ..
29,90 лв.
Детски Bluetooth слушалки, розови BLUE-100(PK) Детски Bluetooth слушалки, розови BLUE-100(PK)
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Детски Bluetooth слушалки, розови  BLUE-100(PK)Потопи се в незабравимия свят на музиката със слушалки BLUE 100! Многофункционални и компактни, в розов цвят, с тях няма да останете незабелязани. Свързват се безжично с Bluetooth към телефон, таблет или компютър, като предлагат и функция "duo" - с..
29,90 лв.
DJ пулт за деца 7 в 1 XD91 DJ пулт за деца 7 в 1 XD91
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
DJ пулт за деца 7 в 1  XD91Превърни се в най- готиния диджей, с функционалния детски DJ миксер от iDance! С многобройните си опции за миксиране чрез кросфейдъра и двата плейъра ти ще си в центъра на партито. Използвай двете плочи и включи своите слушалки или колона в порта, като истински профес..
97,90 лв.
Детско електронно пиано, 3 октави - 37 клавиша VL1X-BK-B1 Детско електронно пиано, 3 октави - 37 клавиша VL1X-BK-B1
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Детско електронно пиано, 3 октави - 37 клавиша  VL1X-BK-B1Добре дошъл в музикалния свят на iDance! В него те очаква детското мини пиано за най-добрия концерт. Комплектът съдържа клавиатура с 37 клавиша и кабел за лесно зареждане. Пианото е компактно и леко, като можеш да избираш от 20 звука и 3..
49,90 лв.
Bluetooth тонколона с парти светлини Typhoon-80(BK) Bluetooth тонколона с парти светлини Typhoon-80(BK)
НОВО
Марка: iDance Наличност: Наличен
Диско тонколоната TYPHOON-80 е чудесно допълнение към всяко парти с твоите приятели! Комплектът включва тонколона и USB кабел за бързо зареждане. Използвай различните режими: Bluetooth свързване, AUX IN или USB MP3 плейър, за да слушаш най-добрата музика. LED светлините в различни цветове ще те нака..
59,90 лв.
  Барабани на стойка за деца, със столче H3130     Барабани на стойка за деца, със столче H3130
НОВО
Марка: HOLA Наличност: Наличен
   Барабани на стойка за деца, със столче H3130    Барабанът е музикален инструмент, който децата много обичат и бързо овладяват. Той развива чувството им за ритъм и такт, като придава неповторим акцент на музикалните им изяви.Играчката, която Ви предлагаме днес, има реалистичен ..
85,00 лв.
 OCIE Пиано със стол и микрофон Wonderful 25 клавиша Бяло OTE0657239 OCIE Пиано със стол и микрофон Wonderful 25 клавиша Бяло OTE0657239
НОВО
Марка: OCIE Наличност: Наличен
Характеристики:• Играчката спомага за развитието на двигателните умения, въображението и креативността.Функции:• Бутони за регулиране на звука и темпото. • Предварително записани мелодии, песни и звуци. • Звуци на различни музикални инструменти.• Функция за запис и възпроизвеждане на мелодия.• Микр..
69,90 лв.
Показани са от 1 до 30 от общо 34 резултата на (2 страници)