Конструктори BELA

Фирма Bela произвежда детски конструктори, които са любими на много деца по целия свят.

Играчките на фирмата са забавни и развиват въображението на Вашите деца.

Компанията Bela произвежда изключително качествени продукти преминали най-строгите стандарти за безопасност.

Изработени са от нетоксична ABS пластмаса.

Конструкторите Бела са съвместими с блокчетата от LEGO.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: Bela
Конструктор Джунгла – начален комплект Разгледайте загадъчната джунгла и направете невероятни открития! Потопете оборудването на лодката и отидете да завладеете неизвестното. Вижте тази екзотична жаба! Спрете и го разгледайте с лупа, докато пилотъ..
9,90 лв.
Производител: Bela
Конструктор Клиника Хартлейк-Сити 10761 Голямата болница на града е оборудвана с най-новите технологии. Тя ще излекува всякакви наранявания и заболявания в най-кратки срокове. На три етажа на болницата има отделения за пациенти, симулатори, помеще..
65,90 лв.
Производител: Bela
Конструктор Мисия: Изследване на джунглата 10710 За да стигнете до сърцето на джунглата и да откриете изоставен храм, изследователите ще трябва да работят усилено. За начало те трябва да придобият мощно и проходимо оборудване, способно да преодоля..
33,90 лв.
Производител: Bela
Конструктор Мобилна лаборатория в джунглата От детайлите на комплекта Бела 10711 можете да изградите истинска мобилна лаборатория, наподобяваща проходим и просторен камион. Лабораторната сграда е изработена от сиво-жълти елементи с добавка на к..
39,90 лв.
Производител: Bela
Конструктор Ски курорт: хижа 10731 Прекарайте уикенд с Андреа и Ейми в зимна вила в ски курорт. Карайте на моторна шейна или седнете в горещо джакузи на открито, за да се стоплите. Гответе вечеря за приятели в кухнята. И тогава седнете близо до ка..
34,90 лв.
Производител: Bela
Конструктор Щаб на бреговата охрана 10755 Най-голямата постройка е бреговата охрана. Страните му са боядисани в бяло, палубата е сива/оранжева. Корабът е оборудван с просторна щурвала, на носа на кораба е монтиран прожектор, има устройство за изст..
65,90 лв.
×


 

×
×
×
×
×
×