LEGO® DC Comics Super Heroes 76122 - Clayface™ напада пещерата на прилепа

LEGO® DC Comics Super Heroes 76122 - Clayface™ напада пещерата на прилепа

Бързо! Превърнете Bruce Wayne™ в Batman™, за да не допуснете Clayface™ да нападне LEGO® Batcave! Проверете в Batcomputer и тръгвайте за Bat-Tank™. Стреляйте по чудовището с ракетите, куката и оръдието на Bat-Tank. Заедно с Batwoman™ накарайте Clayface да пусне Robin™ от огромните си ръце. Но внимавайте – Two-Face™ се опитва да измъкне Catwoman™ от затвора. Трябва да хванете тези нашественици супер злодеи, преди да унищожат пещерата на Batman!

Вълнуваща играчка от LEGO® Batcave за екшън с ролева игра на супер герой срещу супер злодей!

    Този комплект за игра LEGO® Batman™ включва 6 минифигури: Batman, Bruce Wayne™, Robin™, Batwoman™, Catwoman™ и Two-Face™, плюс подвижна голяма фигура на Clayface™ с щракащи челюсти и хващащи ръце, които могат да държат минифигура.

    Този комплект включва играчка LEGO® с пещерата на прилепа със зона за баткомпютър, високотехнологична зона, зона за тренировки, оръжейна, трофейна зала и отделящи се модули на кула за трансформация и затвор плюс Bat-Tank™.

    Зоната с баткомпютър в пещерата на прилепа включва бюро, въртящ се стол за минифигура и 5 елемента на компютърни екрани със стикери на компютърни графики.

    Високотехнологичната зона включва сглобяема раница за минифигурата на Batman™ с отделящи се строителни инструменти.

    В трофейната зала има 3 подиума за показване на 3 легендарни артефакта от вселената на Batman™ – статуя на динозавър, гигантско пени и карта на Joker™.

    Кулата за трансформация включва функция за трансформиране на Bruce Wayne™ в Batman™ – поставете минифигурата на Bruce Wayne отгоре до елемента на телефона, поставете минифигурата на Batman™ вътре, след което издърпайте лостчето отзад, за да накарате Bruce да изчезне и Batman да се появи в основата на кулата.

    Затворът има функция за експлодиране за взривяване на затворническите решетки плюс място за паркиране на покрива за батуинга, включен в комплекта за игра 76120 Batman™ – батуинг и кражба с Riddler™.

    Bat-Tank™ включва отваряща се кабина за минифигура, въртяща се оръдейна кула с 4 ракети плюс оръдие с капси и оръдие за изстрелване на кука, които могат да се отделят.

    Този комплект за игра Batman™ включва батаранга на Batman, батаранга на Batwoman, камшика на Catwoman и динамита и пушката на Two-Face без функция за стреляне. Допълнителните елементи включват 10 различни екшън елемента и 10 различни елемента на семейство прилепи за персонализиране на конструкциите, минифигурите и оръжията.

    Минифигурите на Batman™, Bruce Wayne™, Robin™, Catwoman™ и Two-Face™ са представени за първи път през юни 2019 г.

    Този комплект включва над 1037 части.

    Тази страхотна детска играчка е най-добрият подарък за рожден ден на феновете на Batman™.

    Играчката с пещерата на прилепа LEGO® заедно с отделящите се модули на затвора и кулата за трансформация е с размери над 22 см на височина, 43 см на ширина и 9 см на дълбочина.

    Bat-Tank™ е с размери над 8 см на височина, 8 см на дължина и 7 см на ширина.

    Clayface™ е над 12 см на височина.

Комплектът съдържа: 1038 елемента.

Материал: Пластмаса

Размер с опаковката: 7.05 х 48 х 37.8 см

Тегло: 1.53 кг

Възраст: 8 - 14г.

Забранено за деца до 3 год.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×


 

×
×
×
×
×
×