LEGO® DC Comics Super Heroes 76128 - Битка с Molten Man

LEGO® DC Comics Super Heroes 76128 - Битка с Molten Man

Присъединете се към Spider-Man и Mysterio в разгара на битката, за да не позволите Molten Man да стопи целия град! Опасната лава на Molten Man поглъща всичко – от автомобили до светофари. Избягайте от острите нокти на това огнено чудовище и се спасете от скорострелното оръдие. Омотайте Molten Man в паяжина, а след това изгасете всички пожари с пожарогасителя на пожарникаря!

Разиграйте двубой между разтапящия градове Molten Man и Spider-Man!

    Този комплект за построяване на играчки на Spider-Man за деца включва 3 минифигури на Marvel Universe: Spider-Man, Mysterio и пожарникар.

    Фигурата за построяване Molten Man съдържа гъвкави глава, ръце и крака, захващащи челюсти, скорострелно оръдие с 6 заряда, „стопяеми“ обекти за построяване, включително половин кола, улична лампа и светофар, верига, елементи на разтопена лава и различни точки на прикачване за минифигурите.

    Този комплект за игра Spider-Man съдържа минифигури оръжия, включително пакет с мрежа на Spider-Man и енергийни елементи на Mysterio.

    Аксесоарите включват пожарникарски пожарогасител за построяване – за творческа игра.

    Минифигурата Spider-Man на Marvel включва нови за май 2019 г., като декорацията с черен и сив магически костюм също е нова за май 2019 г. Пресъздайте вълнуващите сцени от филма Spider-Man: Far From Home с тази играчка за творческо построяване.

    Добавете играчките за построяване 76129 Нападението на Hydro-Man и 76130 Stark Jet и нападение с дрон за още повече екшън със Spider-Man.

    Играчката фигура за построяване Molten Man е с 18 см височина.

Комплектът съдържа: 294 елемента.

Материал: Пластмаса

Размер с опаковката: 6.2 х 22.2 х 26.2 см

Възраст: 7 - 14г.

Забранено за деца до 3 год.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×


 

×
×
×
×
×
×