LEGO® Friends 41380 - Спасителен център във фара

LEGO® Friends 41380 - Спасителен център във фара

Присъединете се към Mia и Emma от LEGO® Friends в спасителния център на фара, докато претърсват моретата. Когато постъпи призив за спасяване на животни, тръгнете с водния скутер на Mia вода и отидете на острова, за да спасите морски лъв, затворен в барака. Помогнете й да пробие дъските, за да освободи морския лъв и да намери магическата карта на съкровището. Вземете морския лъв обратно на фара, където Mia да може да го лекува, като използва своите ветеринарни инструменти. Когато той се почувства по-добре, оставете го да се възстанови в басейна за игра и вижте какво правят приятелите му на мястото за почивка, преди да го върнете в морето през улея на комплекта център за спасяване.

Позволете детето ви да координира спасителна мисия за морски животни.

    Този комплект съдържа 2 фигури миникукли: Mia и Emma плюс 1 фигура на делфин, 1 фигура на птица, 1 фигура на костенурка и 2 фигури на морски лъвове.

    Включва 4-етажна сграда със зона за прегледи, лаборатория, зона за игра на морските лъвове, зона за почивка, стая с телевизор, офис, наблюдателна платформа и пристан.

    Зоната за прегледи включва басейн с панта, който помага на морските лъвове да влязат в клиниката, и зона с рентгенов апарат за морските лъвове.

    Отделеният остров включва дървена на вид колиба с греди, които падат настрани при натискането на бутон, за да освободят хванатия в капан морски лъв.

    Допълнителните елементи включват карта на съкровище от текстил, реагиращ на вода, светеща тухличка, медицински инструменти, елементи на морски създания и корали, спасителна жилетка, плавници, шлем за гмуркане, въдица и риболовна корда, риба, радиостанция, лупа, топка, камера, телескоп, сателитна чиния и чаша на Хартлейк Сити.

    Този продукт изисква 2 батерии LR 41 от 1,5 V, които са включени в комплекта.

    Нека вашето дете играе ролята на спасителя!

    Децата могат да си представят, че предпазват корабите от брега с мигащата тухличка на фара.

    Вдъхновете вашия малък строител да отплава на спасителна мисия с LEGO®.

    Помогнете на детето си да се научи как да се грижи за благосъстоянието на животинче.

    Картата на съкровището от текстил, реагиращ на вода, добавя елемент на изненада.

    Играчките LEGO® Friends насърчават въображаемата игра и стимулират творчеството и забавлението по време на построяването им.

    Комбинирайте тази играчка със спасителен център с комплектите LEGO® Friends 41381 Лодка за спасителни мисии, 41376 Мисия за спасяване на костенурки и 41378 Мисия за спасяване на делфини, за да разширите още повече забавленията.

    Комплектите LEGO® Friends са идеален подарък за Коледа или за ваканцията за творчески настроени деца.

    Използвайте приложението LEGO® Life за достъп до интуитивните инструкции за построяване Instructions PLUS за този комплект. Помогнете дори на по-малките строители в процеса на строене с лесни за използване функции за увеличаване, завъртане и призрачен режим за визуализиране на творенията им по време на построяването.

    Този комплект е част от света на LEGO® Friends с герои от всекидневието и вълнуващи сценарии от реалния живот.

    Моделът на фара е с размери над 29 см на височина, 25 см на ширина и 13 см на дълбочина.

    Водният скутер е с размери над 3 см на височина, 7 см на дължина и 4 см на ширина.

Комплектът съдържа: 602 елемента.

Материал: Пластмаса

Размер с опаковката: 7.4 х 48 х 28.2 см

Тегло: 1.1 кг

Възраст: 6 - 12г.

Забранено за деца до 3 год.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×


 

×
×
×
×
×
×