LEGO® Friends 41385 - Лятната кутия с форма на сърце на Emma

LEGO® Friends 41385 - Лятната кутия с форма на сърце на Emma

Emma от LEGO® Friends изследва морските дълбини на своя морски скутер, за да получи вдъхновение за най-новите си творения. Помогнете й да изследва морското дъно с нейния подводен скутер. Винаги привлечена от красивото, тя забелязва скъпоценен камък. Тя се гмурка, за да го вземе, преди един нахален малък рак да го хване с щипките си! Когато се върне на сушата, сложете я да легне на плажната кърпа, за да изсъхне на слънцето. Приберете всичко и носете кутията LEGO с форма на сърце навсякъде със себе си.

Лъч от слънцето на Emma в кутия за бижута с форма на сърце!

    Съдържа фигура миникукла на Emma и фигура на рак.

    Включва сглобяема кутия в цветовете на Emma с декоративна плочка с името й и сглобяем подводен скутер.

    Аксесоарите LEGO® Friends в този комплект включват елементи на морска трева и корал, елемент на скъпоценен камък, плавници, шлем за гмуркане и шнорхел.

    Феновете на Friends могат да сложат всичко в сладката кутия LEGO® с форма на сърце и да я вземат със себе си за забавни игри по време на път!

    Комплектите LEGO® Friends насърчават въображаемата игра и стимулират изобретателността и забавлението по време на построяването им.

    Децата могат да съчетаят тази готина кутия сърце LEGO® с 41384 Лятната кутия с форма на сърце на Andrea, 41386 Лятната кутия с форма на сърце на Stephanie, 41387 Лятната кутия с форма на сърце на Olivia и 41388 Лятната кутия с форма на сърце на Mia, за да се запознаят с индивидуалностите на всички приятелки от Хартлейк Сити.

    Комплектите LEGO® Friends насърчават въображаемата игра и стимулират творчеството и забавлението по време на построяването им.

    Този комплект за конструиране е част от света на LEGO® Friends с герои от всекидневието и вълнуващи сценарии от реалния живот.

    Кутията за съхранение с форма на сърце е с размери над 3 см на височина, 7 см на ширина и 7 см на дълбочина.

Комплектът съдържа: 86 елемента.

Материал: Пластмаса

Размер с опаковката: 7 х 20 х 19 см

Възраст: 6 – 12 г.

Забранено за деца до 3 год.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×


 

×
×
×
×
×
×