LEGO® Marvel Super Heroes 76144 - Avengers - Спускане на Хълк от хеликоптер

LEGO® Marvel Super Heroes 76144 - Avengers - Спускане на Хълк от хеликоптер

Обединете се с Avengers в епична битка срещу Chitauri! Полетете на помощ с хеликоптера и стреляйте по могъщия Leviathan с тройните оръдия. Пазете се от изстрелите на летящата машина на Chitauri. Изненадайте врага, като хвърлите могъщия Hulk в битката. След това атакувайте с изстрелите на Rescue и бухалките на Black Widow. Кой ли ще спечели този сблъсък от LEGO® Marvel Avengers? Решението е ваше! Страхотен комплект с Avengers и Hulk от Marvel за ролеви игри със супергерои. Позволете на младите супергерои да организират битки със стрелба с ракети и хвърляне на Hulk с хеликоптер от LEGO® Marvel Avengers: Endgame и летящ Leviathan!     Децата могат да се преструват на Rescue, Black Widow и Hulk с изстрелващ ракети хеликоптер играчка за построяване и да си въобразяват бойни сцени от Marvel Avengers: Endgame срещу 2 вражески Chitauri и гъвкав Leviathan!     

Включва 4 минифигури, готина екшън фигура на Hulk, хеликоптер с тройни оръдия и функция за пускане на Hulk в битка плюс Leviathan на Chitauris и летателна машина, изстрелваща капси, за разиграване на епични въздушни сблъсъци.      Rescue, известна още като Pepper Potts, има енергийни експлозии за екшън игра, а Hulk се предоставя с ръкавицата Infinity Gauntlet с 4 камъка на безкрайността за колекциониране – другите камъни на безкрайността са в комплекта Битка в базата на Avengers (76131).     

Със страхотни екшън фигури и модели, които са забавни за построяване и чудесни за самостоятелна или групова игра, тази популярна играчка за построяване от 482 части е блестяща идея за подарък за деца над 8 години.     

Хеликоптерът играчка за построяване е с размери над 11 см на височина, 25 см на дължина и 19 см на ширина, а всички модели и герои се съчетават идеално с другите комплекти LEGO® Marvel за още повече екшън ролеви игри със супергерои.     

Не са необходими батерии – този комплект за игра Marvel Avengers е направен само от тухлички LEGO® и се захранва единствено от творческото свободно мислене на децата, така че енергията, захранваща супергеройските им истории, е неизчерпаема!     

Мислите да купите тази популярна играчка за построяване за някой, който досега не е строил LEGO®? Не се тревожете. Играчката се предоставя с лесни за следване инструкции, така че той може да отвори кутията и да започне да строи моделите незабавно.     

Комплектите за игра LEGO® Marvel Avengers отварят врата към вълнуваща вселена от строителни и ролеви приключения за деца (и всички фенове на супергероите), за да изживяват отново сцени от филмите, да създават собствени истории и да излагат на показ моделите за колекциониране.      Конструкторните комплекти LEGO® отговарят на най-високите отраслови стандарти плюс нашите собствени строги критерии за качество, за да гарантират, че тухличките са съгласувани, съвместими и лесни за съединяване и разделяне – не се изискват суперсили!     

Тухличките и частите LEGO® са изпускани, удряни и тествани по всякакъв възможен начин, така че да можете да сте сигурни, че този комплект е безопасен за вашия малък супергерой.    

Комплектът съдържа 482 елемента.

Материал: Пластмаса

Размер с опаковката: 5.9 x 28.2 x 26.2 см

Тегло: 0.45 кг

Възраст: 7 – 14 г.

Забранено за деца до 3 год.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×


 

×
×
×
×
×
×