LEGO® Star Wars™ 75238 - Action Battle Endor™ Assault

LEGO® Star Wars™ 75238 - Action Battle Endor™ Assault

Състезавайте се с приятелите си в пълното със забавления предизвикателство LEGO® Star Wars™ Action Battle Endor Assault!

Конструирайте дървото и скутера, след това поставете воина Ewok – Wicket и имперския Scout Trooper отгоре.

Заредете оръдията, прицелете се и ударете противниковата мишена, за да вдигнете във въздуха техния герой. Спечелете победа за бунтовниците, командире! Конструирайте и изиграйте пълното с екшън предизвикателство LEGO® Star Wars™ Action Battle Endor Assault с цели за поразяване, скутер и дърво за построяване!

Този комплект LEGO® Star Wars™ 75238 Action Battle Endor Assault, представен за първи път през април 2019 г., осигурява изцяло ново изживяване по време на строене и игра. На децата много ще им хареса да построяват моделите на дървото и имперския скоростен мотоциклет заедно с приятелите и семейството си.

След това се пригответе за екшън, докато те зареждат мощните оръдия и се опитват да уцелят целите си, за да пратят Wicket the Ewok във въздуха и да съборят от основата Scout Trooper на неговия скоростен мотоциклет. Този забавен комплект за конструиране LEGO Star Wars предлага безкрайни творчески игри за деца на всякаква възраст.

    Включва 2 минифигури LEGO® Star Wars™: Ewok воина Wicket и Scout Trooper.

    Комплектът с играчка за конструиране Battle of Endor включва скоростен мотоциклет LEGO® Star Wars™ върху основа и дърво за построяване със съответните цели.

    Включва още 2 оръдия и 4 ракети.

    Децата могат да се забавляват с часове с тази играчка за конструиране, като предизвикват приятелите и семейството си, за да видят кой може да уцели целта на опонента и да прати героя във въздуха.

    Scout Trooper включва нов елемент на шлем, представен за първи път през април 2019 г., и нови декорации за торса и краката.

    Скоростният мотоциклет играчка за построяване е с размери над 6 см на височина, 10 см на дължина и 7 см на ширина.

    Дървото е с размери над 11 см на височина, 10 см на ширина и 6 см на дълбочина.

Комплектът съдържа: 193 елемента.

Възраст: 7+ г.

Забранено за деца до 3 год.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×


 

×
×
×
×
×
×