LEGO® Star Wars™ 75239 - Action Battle Hoth™ Generator Attack

LEGO® Star Wars™ 75239 - Action Battle Hoth™ Generator Attack

Сражавайте се с вашите приятели в забавното и бързо предизвикателство LEGO® Star Wars™ Action Battle Hoth™ – атака срещу генератора! Постройте енергийния генератор и оръдието с триножник, след което поставете на позиция Rebel Trooper и Snowtrooper. Заредете ракетите в оръдията, прицелете се и стреляйте в противниковата мишена, за да вдигнете във въздуха техния герой! Можете ли да победите могъщата Империя в този вълнуващ комплект Battle of Hoth? Конструирайте и играйте с пълната със забавления играчка за конструиране LEGO® Star Wars™ Battle of Hoth! Тази екшън играчка за конструиране LEGO® Star Wars™ 75239 Action Battle Hoth™ – атака срещу генератора, представена за първи път през април 2019 г., осигурява изцяло ново изживяване по време на строене и игра. На децата много ще им хареса да построяват електрическия генератор с Rebel Trooper и пушката на статив със Snowtrooper от Star Wars: The Empire Strikes Back с приятелите и семейството си, да зареждат мощните оръдия и да се впускат във вълнуваща битка, докато се опитват да уцелят целите си и да пратят всичко във въздуха! Този забавен комплект за игра LEGO Star Wars предлага безкрайни творчески игри за деца на всякаква възраст.

Включва 2 минифигури LEGO Star Wars:

    Включва 2 минифигури LEGO® Star Wars™: Snowtrooper и Rebel Trooper.

    Играчката за построяване включва пушка на статив и електрически генератор за построяване, и двата върху основа с цел.

    Този комплект с играчка за конструиране включва още 2 оръдия и 4 ракети.

    Децата могат да се забавляват безкрайно, като предизвикват приятелите и семейството си, за да видят кой може да уцели целта на опонента и да прати героя във въздуха.

    Уцелете червената цел, за да съборите Snowtrooper и пушката му на статив от основата. Уцелете синята цел, за да „гръмнете“ електрическия генератор и да пратите Rebel Trooper във въздуха.

    С LEGO® Star Wars™ можете да разигравате собствени бойни сцени от Star Wars: The Empire Strikes Back благодарение на тази забавна играчка на филмова тема.

    Електрическият генератор играчка за построяване е с размери над 5 см на височина, 13 см на ширина и 10 см на дълбочина.

    Пушката на статив е с размери над 5 см на височина, 5 см на ширина и 7 см на дълбочина.

Комплектът съдържа: 235 елемента.

Възраст: 7+ г.

Забранено за деца до 3 год.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×


 

×
×
×
×
×
×