LEGO® Star Wars™ 75240 - Major Vonreg's TIE Fighter™

LEGO® Star Wars™ 75240 - Major Vonreg's TIE Fighter™

Помогнете на General Leia, Kaz Xiono и техния дроид R1-J5, наричан още Bucket, да избягат от Major Vonreg в неговия удивителен TIE Fighter! Помогнете му да ги проследи, а след това натискайте спусъка наляво и надясно, за да активирате оръдията с пружинно зареждане. След това изскочете от пилотската кабина и подгонете досадните бунтовници! Конструирайте и играйте с LEGO® Star Wars™ TIE Fighter на Major Vonreg от анимационния телевизионен сериал Star Wars Resistance! Осигурете на всяко дете страхотно въведение в телевизионната поредица Star Wars Resistance с тази играчка за конструиране на космически кораб LEGO® Star Wars™ 75240 Major Vonreg’s TIE Fighter. Този детайлен модел включва специална цветна схема от черно и червено, отваряща се кабина с място за сядане на минифигурата на Major Vonreg плюс 2 пружинни оръдия, които се задействат чрез спусъка отляво и отдясно. Тази играчка за построяване включва още LEGO минифигури на General Leia и Kaz Xiono от Star Wars и LEGO фигура на дроида R1-J5, наричан още Bucket.

    Включва 3 минифигури LEGO® Star Wars™: Major Vonreg, Kaz Xiono и General Leia плюс Bucket (R1-J5).

    Играчката за конструиране LEGO® Star Wars™ TIE Fighter включва отваряща се кабина за минифигура на пилота, специални детайли в черно и червено и 2 пружинни оръдия, задействани чрез плъзгане на спусъка отляво и отдясно.

    Включва още 3 бластерни пистолета.

    Представените за първи път през април 2019 г. детайли включват шлема на Major Vonreg, косата на Kaz и 4x6 крила с нова форма отляво и отдясно.

    Пресъздавайте забавните мисии на космическите бойци от хитовата телевизионна поредица Star Wars Resistance.

    Космическият кораб играчка за построяване LEGO® Star Wars™ е с размери над 16 см на височина, 23 см на дължина и 18 см на ширина.

Комплектът съдържа: 496 елемента.

Възраст: 8+ г.

Забранено за деца до 3 год.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×


 

×
×
×
×
×
×