LEGO® Star Wars™ 75241 - Action Battle Echo Base™ Defense

LEGO® Star Wars™ 75241 - Action Battle Echo Base™ Defense

Пригответе се за забавления с приятелите си, като изстрелвате ракети с LEGO® Star Wars™ Action Battle Echo Base – защита! Конструирайте входната врата, кулата с бластери, окопите и AT-AT Walker в базата на бунтовниците. След това поставете всички войници Rebel Trooper и Snowtrooper в позиция, заредете ракетите в оръдията и стреляйте към мишените на противника си! Може ли да разрушите до основи AT-AT, преди да отвори с взрив вратите и да завладее Echo Base? Вие решавате в този пълен с екшън комплект от Battle of Hoth! Конструирайте и играйте със забавната играчка за конструиране LEGO® Star Wars™ Battle of Hoth!

Тази играчка за построяване LEGO® Star Wars™ 75241 Action Battle Echo Base Defense, представена за първи път през април 2019 г., осигурява изцяло ново изживяване по време на строене и игра. Децата с радост ще строят заедно с приятелите си, докато конструират с тухлички LEGO сцена на Echo Base от Star Wars: The Empire Strikes Back, включваща входен портал към бунтовническата база, кула с бластери, траншея с дроид сонда и имперска ходеща машина AT-AT. Опонентите зареждат техните мощни оръдия и се редуват да стрелят по целите си, за да взривят минифигурите на Rebel Trooper и Snowtrooper във въздуха, да разбият с бластерите портала на бунтовническата база и да съборят AT-AT на земята. Този забавен боен комплект за конструиране LEGO Star Wars предлага безкрайни творчески игри за деца на всякаква възраст.

Включва 5 минифигури LEGO Star Wars:

    Включва 5 минифигури LEGO® Star Wars™: 2-ма Snowtrooper и 3-ма Rebel Trooper.

    Играчката за построяване включва входен портал към бунтовническата база, кула с бластери, траншея с дроид сонда за построяване и разпадаща се ходеща машина AT-AT. Всяка страна има 3 цели за уцелване.

    Комплектът с играчка за конструиране включва още 2 оръдия и 4 ракети.

    Насладете се на безкрайни битки с LEGO® Star Wars™ заедно с приятелите и семейството си, за да видите кой може да победи опонента си, като уцели целите му.

    Уцелете червените цели, за да пратите всички Snowtrooper във въздуха и да съборите AT-AT на земята. Уцелете сините цели, за да пратите всички Rebel Trooper във въздуха и да разбиете с бластерите входния портал.

    Създавайте вълнуващи битки от Star Wars: The Empire Strikes Back с тази LEGO Star Wars™ играчка на филмова тема за творческа игра.

    Входният портал с кулата е с размери над 10 см на височина, 25 см на ширина и 10 см на дълбочина.

    Ходещата машина AT-AT за конструиране е с размери над 13 см на височина, 15 см на дължина и 7 см на ширина.

Комплектът съдържа: 504 елемента.

Възраст: 8+ г.

Забранено за деца до 3 год.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×


 

×
×
×
×
×
×