LEGO® Star Wars™ 75242 - Black Ace TIE Interceptor

LEGO® Star Wars™ 75242 - Black Ace TIE Interceptor

Полетете с Griff Halloran в Black Ace TIE Interceptor от телевизионния сериал Star Wars Resistance! Заредете оръдията с пружинно зареждане в края на крилата и натоварете резервни ракети в задното отделение. След това заминете, за да откриете онзи измамник Poe Dameron и неговия дроид BB-8! Влезте в света на Griff Halloran и неговия Black Ace TIE Interceptor от хитовия телевизионен сериал Star Wars Resistance! Позволете на децата да строят и играят с удивителната играчка за построяване LEGO® Star Wars™ 75242 Black Ace TIE Interceptor от хитовата телевизионна поредица Star Wars Resistance. Този детайлен космически кораб от Star Wars включва отваряща се кабина, в която да седи първокласният пилот Griff Halloran, 2 пружинни оръдия на върховете на крилата и свалящ се панел отзад за съхранение на резервна ракета. Тази забавна играчка за конструиране включва 2 минифигури LEGO Star Wars и LEGO фигура на дроид.

    Играчката за построяване LEGO® Star Wars™ включва 2 минифигури: Griff Halloran и Poe Dameron плюс LEGO фигура на дроид BB-8.

    LEGO® моделът на TIE Interceptor от Star Wars™ включва отваряща се кабина за минифигура, пружинни оръдия, монтирани на върховете на крилата, плюс отварящ се трюм отзад за съхранение на резервна ракета.

    Включва още 2 бластерни пистолета.

    Детският комплект за построяване TIE Interceptor е с размери над 8 см на височина, 36 см на дължина и 21 см на ширина.

Комплектът съдържа: 396 елемента.

Възраст: 8+ г.

Забранено за деца до 3 год.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×


 

×
×
×
×
×
×