LEGO® Star Wars™ 75243 - Slave l™

LEGO® Star Wars™ 75243 - Slave l™

Конструирайте личния космически кораб Slave I на Boba Fett и пътувайте с него през галактиката на LEGO® Star Wars™ в търсене на бегълци! Хванете лоста и полетете. Натискайте спусъка, за да откриете огън с пружинните оръдия. Натоварете Han Solo, запечатан в карбонит, в багажното отделение, и го доставете, за да получите обещаното плащане. Това е още един вълнуващ ден в живота на ловеца на глави!Конструирайте и добавете към колекцията си специалното издание за 20-тата годишнина на LEGO® Star Wars™ на космическия кораб Slave I на Boba Fett от Star Wars: The Empire Strikes Back! Отпразнувайте 20-тата годишнина на комплектите за игра LEGO® Star Wars™ с тази детайлна повторна интерпретация на класическия Slave I на Boba Fett. Този легендарен космически кораб 75243 LEGO Star Wars е най-подробната версия към момента, включваща саморегулираща се седалка в кабината и странични криле, дръжка за лесно пренасяне и пружинни оръдия, задействани със спусък. Тази удивителна колекционерска играчка за конструиране LEGO Star Wars включва още затварящ се заден люк за съхранение на елемента на Han Solo в карбонит и 4 минифигури LEGO Star Wars плюс допълнителна минифигура на Princess Leia и стойка за показване с логото на 20-тата годишнина за отбелязване на този ключов момент от историята на комплектите LEGO Star Wars.

    Включва 4 минифигури LEGO® Star Wars™: Boba Fett, Han Solo, Zuckuss и 4-LOM плюс допълнителна минифигура на Princess Leia за 20-тата годишнина със стойка за показване.

    Комплектът Slave I LEGO® Star Wars™ включва арка на отделяща се кабина с място за минифигура, саморегулираща се седалка в кабината и странични криле, дръжка за носене, отделни спусъци за 2-те пружинни оръдия, въртящи се оръжия и затварящ се заден люк за съхранение на елемента на Han Solo в карбонит.

    Оръжията включват 3 бластера, бластерния пистолет на Han Solo и оригиналния бластерен пистолет на Princess Leia за творческа игра.

    Минифигурата на Princess Leia е достоверен образ на оригиналната версия от 2000 г. и включва логото на 20-тата годишнина.

    Представените за първи път през април 2019 г. детайли включват глава с нова форма за Zuckuss и каменни елементи 3x3 с ляв/десен ъгъл.

    Свържете стойките за показване на минифигури с логото на 20-тата годишнина на LEGO® Star Wars™ за перфектна централна част.

    Тази играчка за построяване е страхотен подарък LEGO® Star Wars™ за строители над 9 години.

    Играчката за конструиране Slave I е с размери над 13 см на височина, 29 см на дължина и 31 см на ширина.

Комплектът съдържа: 1007 елемента.

Възраст: 10+ г.

Забранено за деца до 3 год.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×


 

×
×
×
×
×
×