LEGO® Star Wars™ 75253 - Главнокомандващ на дроидите

LEGO® Star Wars™ 75253 - Главнокомандващ на дроидите

Станете командир на дроиди LEGO® Star Wars™ BOOST, като конструирате, програмирате и участвате в трудни мисии с невероятни дроиди. Изтеглете безплатното приложение LEGO BOOST Star Wars и постройте симпатичния робот механик

R2-D2 и дроиди Gonk и „мишка“. Пътувайте до Alderaan, Death Star и много други вълнуващи места в приложението, като давате команди на дроидите, за да решат над 40 трудни мисии за бунтовниците или за могъщата Империя.

Постройте и прикрепете ракетни двигатели, оръдие за торти, катапулт и още много. След това програмирайте живот в дроида,като използвате приложението, за да следите Империята, да се готвите за битка и дори да декодирате съобщение до Princess Leia... и кой знае кои други герои от LEGO Star Wars ще срещнете при пътешествието си през галактиката. Пригответе дроидите, командире! Цяла галактика от LEGO® Star Wars™, изпълнена с конструиране, програмиране и игра с дроиди.

    Децата ще се научат да програмират и ще развият умения за творческо разрешаване на проблеми,докато играят с тази интерактивна STEM играчка, включваща 3 сглобяеми дроида LEGO® Star Wars™ и над 40 интерактивни мисии.

    Тази забавна технологична играчка LEGO® Star Wars™ за деца включва датчик за цвят и разстояние, интерактивен двигател, център за движение и 1177 части – достатъчни за построяването и на 3-те фигури LEGO на очарователните дроиди R2-D2, Gonk Droid и Mouse Droid. Имайте предвид, че само един от роботите играчки за построяване може да бъде съживен в даден момент с помощта на включения център за движение, управляван чрез Bluetooth.

    Реквизитът за построяване включва ракетни усилватели, катапулт, устройство за изстрелване на торти, мишена, цветови декодер, препятствия и много други.

    На децата над 8-годишна възраст много ще им хареса да стоят роботите играчки за конструиране с помощта на безплатното приложение LEGO® BOOST Star Wars™, да прикрепят инструментите и оръжията и да им вдъхват живот, за да разрешават забавни, предизвикателни мисии с лесната за използване среда за програмиране. Посетете LEGO.com/devicecheck за списък на съвместимите устройства.

    Този страхотен подарък за Коледа, рожден ден или какъвто и да е случай включва незабравими герои, места, звуци и музика от епизоди I – VI на сагата Star Wars™, взаимодействието с които ще се хареса много както на децата, така и на възрастните.

    R2-D2 от тухлички LEGO® е с размери 20 см на височина, 10 см на дължина и 14 см на ширина. LEGO Gonk Droid е с размери над 18 см на височина, 16 см на дължина и 9 см на ширина. LEGO Mouse Droid е с размери над 14 см на височина, 17 см на дължина и 9 см на ширина.

    Безплатното приложение LEGO® BOOST Star Wars™ за командир на дроиди е налично за избрани смарт устройства с iOS, Android и Fire. Поискайте разрешение от родител, преди да влезете в интернет.

Комплектът съдържа: 1177 елемента.

    Материал: Пластмаса

    Размер с опаковката: 9.1 х 54 х 28.2 см.

    Тегло: 1.64кг.

Възраст: 8 – 16 г.

Забранено за деца до 3 год.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×


 

×
×
×
×
×
×