LEGO® Star Wars™ 75258 - Anakin's Podracer™

Марка: LEGO
Код на продукта: 75258
Наличност: В наличност

LEGO® Star Wars™ 75258 - Anakin's Podracer™

Напред към победата с Anakin’s Podracer! Поставете младия Anakin Skywalker в пилотската кабина и му сложете очилата, за да е готов за състезанието. След това включете огромните двигатели, хванете лоста и се спуснете напред по каньоните на Tatooine… или в своята стая! Когато управлението е в ръцете на Anakin, победата е сигурна! Конструирайте и добавете към колекцията си специалното издание за 20-тата годишнина на LEGO® Star Wars™ на удивителния Podracer на младия Anakin Skywalker! Отпразнувайте 20-тата годишнина на комплектите LEGO® Star Wars™ с 75258 Anakin’s Podracer. Тази повторна интерпретация на първоначалния модел 7131, пуснат през 1999 г., включва големи двигатели, удължаващи се задкрилки, място за минифигурата на младия Anakin в кабината и дръжка за игра, която позволява на децата да разиграват безкрайни състезания от Star Wars: The Phantom Menace из хола. Тази страхотна играчка за построяване включва още минифигура на Padmé Amidala плюс допълнителна минифигура на Luke Skywalker и стойка за показване с логото на 20-тата годишнина за отпразнуване на този паметен момент от историята на LEGO Star Wars.

    Включва 3 минифигури LEGO® Star Wars™: Anakin Skywalker, Padmé Amidala и допълнителен Luke Skywalker по случай годишнината в неговата униформа на пилот на X-wing на отделна стойка за показване.

    Играчката за конструиране LEGO® Star Wars™ включва големи двигатели, удължаващи се задкрилки, отваряща се кабина за минифигура и удобна дръжка за игра.

    Оръжията включват синия светлинен меч на Luke Skywalker и бластер за Padmé.

    Включва още гаечния ключ на Luke като допълнителен елемент.

    Елементът на перуката на Padmé е представен за първи път през април 2019 г.

    Тази класическа играчка за построяване е повторна интерпретация на комплекта 7131 Anakin’s Podracer от 1999 г. и е страхотен подарък LEGO® Star Wars™ за строители на всякаква възраст.

    Минифигурата на пилота Luke Skywalker е достоверен образ на оригиналната минифигура от 1999 г. и включва логото на 20-тата годишнина.

    Свържете стойките за показване на минифигури с логото на 20-тата годишнина на LEGO® Star Wars™ за перфектна централна част.

    Разигравайте вълнуващи състезателни сцени от Star Wars: The Phantom Menace и други сцени от сагата Star Wars.

    Превозното средство LEGO® Star Wars™ е с размери 10 см на височина, 35 см на дължина и 12 см на ширина.

Комплектът съдържа: 279 елемента.

Възраст: 7+ г.

Забранено за деца до 3 год.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×


 

×
×
×
×
×
×