LEGO® Star Wars™ 75259 - Snowspeeder™

LEGO® Star Wars™ 75259 - Snowspeeder™

Тревога, има нападение срещу Echo Base! Спечелете Battle of Hoth с Luke и Dak Ralter в техния невероятен LEGO® Star Wars™ Snowspeeder от Star Wars: The Empire Strikes Back. Движете се бързо по леда и стреляйте с пружинните оръдия. След това стреляйте със задното оръдие и харпуна. Когато кацнете, помогнете на Rebel Trooper да се прицели и стреляйте с оръдието от оръдейната кула. Империята трябва да бъде победена! Конструирайте, добавете към колекцията си и играйте със специалния Snowspeeder с лазерни оръдия за 20-тата годишнина на LEGO® Star Wars™! Отбележете истински паметен момент за комплектите LEGO® Star Wars™ с този 75259 Snowspeeder – издание за 20-тата годишнина. Това специално издание на комплекта е обновена версия на оригиналния модел 7130 Snowspeeder, издаден през 1999 г., и включва отваряща се кабина с място за минифигурите на Luke Skywalker и Dak Ralter в пилотски униформи, лазерни оръдия, пружинно оръдие под всяко крило плюс бутонно оръдие и харпун с пружина в задната част. Тази възпоменателна играчка за построяване LEGO Star Wars включва още повдигаща се и въртяща се оръдейна кула с бутонно оръдие за епичен екшън в Битката за Хот от Star Wars: The Empire Strikes Back плюс допълнителна минифигура на Lando Calrissian от 2003 г. на стойка за показване по случай 20-тата годишнина.

    Включва 4 минифигури LEGO® Star Wars™: Luke Skywalker и Dak Ralter в техните пилотски униформи, Rebel Trooper и допълнителен Lando Calrissian по случай годишнината на отделна стойка за показване.

    Включва играчка за построяване Snowspeeder с отваряща се кабина за 2 минифигури, 2 пружинни оръдия, бутонно оръдие и харпун с пружина в задната част плюс повдигаща се и въртяща се оръдейна кула с бутонно оръдие.

    Оръжията включват оригиналния бластер на Lando Calrissian, бластерния пистолет и синия светлинен меч на Luke и бластера на Rebel Trooper.

    Включва още електронен бинокъл.

    Тази играчка за конструиране LEGO® Star Wars™ е повторна интерпретация на превозното средство 7130 Snowspeeder от 1999 г. и е страхотен подарък LEGO Star Wars за строители на всякаква възраст.

    Минифигурата на Lando Calrissian е репродукция на оригиналната минифигура от 2003 г. и включва логото на 20-тата годишнина.

    Свържете стойките за показване на минифигури с логото на 20-тата годишнина на LEGO® Star Wars™ за перфектния колекционерски елемент.

    Разигравайте незабравимите сцени на Битката за Хот от Star Wars: The Empire Strikes Back и други сцени от сагата Star Wars™ за творческа игра.

    Моделът на Snowspeeder е с размери над 5 см на височина, 18 см на дължина и 14 см на ширина.

    Оръдейната кула е с размери над 8 см на височина, 6 см на ширина и 6 см на дълбочина.

Комплектът включва: 309 елемента.

Възраст: 7+ г.

Забранено за деца до 3 год.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×


 

×
×
×
×
×
×