LEGO® Star Wars™ 75261 - Clown Scout Walker™

LEGO® Star Wars™ 75261 - Clown Scout Walker™

Защитете воина Wookiee с бронирания Clone Scout Walker! Поставете Kashyyyk Trooper на седалката на бронирания AT-RT Walker и влезте уверено в битката. Завъртете се и стреляйте с оръдието, преди Dwarf Spider Droid да унищожи окопа със собственото си оръжие. Clone Army трябва да спечели на всяка цена! Конструирайте и играйте с Walker и Dwarf Spider Droid за 20-тата годишнина на LEGO® Star Wars™! Отпразнувайте легендарно сътрудничество с LEGO® Star Wars™ 75261 Clone Scout Walker – издание за 20-тата годишнина! Този изпълнен с екшън комплект за конструиране отбелязва 20-тата годишнина на комплектите LEGO Star Wars, като включва обновена версия на 7250 Clone Scout Walker от 2005 г. с подвижни крака, въртяща се оръдейна кула, място за минифигурата на Kashyyyk Trooper отгоре и бутонно оръдие. Тази страхотна играчка за конструиране включва още LEGO фигура на Dwarf Spider Droid с бутонно оръдие, траншея с оръдие плюс допълнителна минифигура на Darth Vader от 1999 г. на възпоменателна стойка за показване.

    Включва 3 минифигури LEGO® Star Wars™: Kashyyyk Trooper, Wookiee Warrior и допълнителен Darth Vader по случай 20-тата годишнина на отделна стойка за показване плюс LEGO фигура на боен дроид.

    Включва AT-RT Clone Scout Walker, Dwarf Spider Droid и траншея с оръдие, което не стреля.

    AT-RT има подвижни крака, въртяща се оръдейна кула, седалка за минифигура отгоре и бутонно оръдие отпред.

    Dwarf Spider Droid има подвижни крака, подвижна антена и бутонно оръдие.

    Оръжията включват бластера на бойния дроид, бластера на Kashyyyk Trooper, пушката на Wookiee воина и червения светлинен меч на Darth Vader.

    Тази играчка за конструиране LEGO® Star Wars™ е повторна интерпретация на 7250 Clone Scout Walker от 2005 г. и е страхотна колекционерска играчка за конструиране LEGO Star Wars за строители на всякаква възраст.

    Декорацията за главата на бойния дроид е представена за първи пот през април 2019 г.

    Минифигурата на Darth Vader е достоверна репродукция на оригиналната минифигура от 1999 г. и включва логото на 20-тата годишнина.

    Свържете стойките за показване на минифигури с логото на 20-тата годишнина на LEGO® Star Wars™ за перфектния колекционерски елемент.

    Пресъздавайте епични битки от сагата Star Wars™ или си измисляйте собствени екшън сцени за творческа игра!

    Превозното средство AT-RT LEGO® Star Wars™ е с размери над 14 см на височина, 14 см на дължина и 8 см на ширина.

    Детската играчка за построяване Dwarf Spider Droid е с размери над 8 см на височина, 7 см на дължина и 7 см на ширина.

Комплектът съдържа: 250 елемента.

Възраст: 6+ г.

Забранено за деца до 3 год.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×


 

×
×
×
×
×
×