LEGO® Star Wars™ 75262 - Imperial Dropship™

LEGO® Star Wars™ 75262 - Imperial Dropship™

Докарайте войниците с Imperial Dropship от LEGO® Star Wars™! Поставете ги на платформата и приберете бластерите им за полета. След това поставете Shadow Trooper в пилотската кабина, включете двигателите и полетете към друга вълнуваща битка срещу бунтовниците! Станете притежател на Imperial Dropship за 20-тата годишнина на LEGO® Star Wars™със Stormtroopers и Shadow Trooper! Отбележете 20-тата годишнина на играчките за конструиране LEGO® Star Wars™ с 75262 Imperial Dropship – издание за 20-тата годишнина! Тази пълна с минифигури играчка за построяване представлява повторна интерпретация на оригиналния 7667 Imperial Dropship от 2008 г. и включва отваряща се кабина, отделяща се транспортна платформа за войници в задната част и клипсове за съхранение на оръжия. Тази играчка за построяване включва 4 минифигури LEGO Star Wars плюс допълнителна репродукция на минифигурата на Han Solo от 2000 г. на отделна стойка за показване. • Включва 5 минифигури LEGO® Star Wars™ за творческа игра: 3-ма Stormtrooper, Shadow Trooper и допълнителен Han Solo по случай 20-тата годишнина на отделна стойка за показване.

• Включва комплект с играчка за конструиране Imperial Dropship с отваряща се кабина, в която да седи Shadow Trooper, отделяща се платформа в задната част за всички Stormtrooper и клипсове за съхранение на оръжията им.

• Оръжията включват 4 бластера за войниците и оригиналния бластер на Han Solo.

• Това превозно средство LEGO® Star Wars™ е повторна интерпретация на 7667 Imperial Dropship от 2008 г. и е страхотен комплект за конструиране LEGO Star Wars за строители на всякаква възраст.

• Дизайнът на шлемовете на Stormtrooper и Shadow Trooper е представен за първи път през април 2019 г.

• Оригиналната минифигура на Han Solo е достоверна репродукция от 2000 г. и включва лого за 20-тата годишнина.

• Свържете стойките за показване на минифигури с логото на 20-тата годишнина на LEGO® Star Wars™ за перфектната колекционерска централна част.

• Разигравайте вълнуващи приключения с тухлички за построяване от вселената на Star Wars™.

• Играчката за построяване Imperial Dropship е с размери над 7 см на височина, 12 см на дължина и 11 см на ширина.

Комплектът съдържа: 125 елемента.

Възраст: 6+ г.

Забранено за деца до 3 год.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×


 

×
×
×
×
×
×