LEGO® Marvel Super Heroes 76125 - Железния човек

Марка: LEGO
Код на продукта: 76125
Наличност: В наличност

LEGO® Marvel Super Heroes 76125 - Железния човек

Присъединете се към Tony Stark в оръжейната на Iron Man и експериментирайте с нови технологии. Направете смути в кухнята. Работете на бюрото и си облечете костюма с роботизираните ръце. Вдигайте тежки предмети в лабораторията на Iron Man, като носите масивния костюм Igor. И ако вашите експерименти се объркат, роботът ще ви помогне да угасите пожара с пожарогасителя. Но внимавайте – един Outrider се опитва да влезе, така че грабнете оръжие и заловете опасния нашественик. Можете да реконструирате тази невероятна оръжейна по много различни начини, така че екшънът никога не спира.

Постройте лаборатория на Iron Man и тествайте различни бронирани костюми.

Провеждайте експерименти с Tony Stark и уловете Outrider с LEGO® Marvel Avengers 76125 Iron Man Hall of Armor, съдържащ модулна лаборатория, която може да се комбинира и подрежда по много различни начини, за безкрайни възможности за игра. Залата включва въртящ се подиум с 2 гъвкави роботизирани ръце, за да може Tony Stark да е с костюм на Iron Man, бюро, кухня, шкаф за оръжие, шкаф за инструменти и модули за съхранение на костюма на Iron Man, антена на радар и др. Тази многостранна играчка за построяване Iron Man гъвкав включва механичен Iron Man с кабина за минифигура, гъвкав подвижен робот и 5 минифигури – Iron Man MK 1, Iron Man MK 5, Iron Man MK 41 и Iron Man MK 50 плюс елементи лице и коса на Tony Stark, които да прикачите към избраната минифигура на Tony Stark.

    Включва 5 минифигури от Marvel Universe: Iron Man MK 1, Iron Man MK 5, Iron Man MK 41, Iron Man MK 50 и един Outrider.

    Тази за играчка за построяване за супергерой включва лаборатория на Iron Man с подвижни модули, които могат да бъдат комбинирани и подредени по много различни начини за създаване на алтернативни видове игри.

    Лабораторията на Iron Man включва: въртящ се подиум с 2 гъвкави роботизирани ръце; бюро с полупрозрачно-син екран, елементи стол за минифигура и чаша, кухненски модул с уред за смути за построяване, модул за съхранение на оръжия с оръдие, елемент реактивна раница и енергиен лъч; модул за съхранение на инструменти с гаечен ключ; модули за съхраняване на костюми на Iron Man; антена на радар; елементи на предпазна бариера; пожарогасител и 2 елемента пламък.

    Свържете модулите в кръг, за да създадете стая с екрани или затвор за лошите.

    Този набор за игра със супергерой включва също механичен Igor Suit, съдържащ отваряща се кабина за минифигура и гъвкави ръце и крака и гъвкав робот на колела за игра на въображението.

    Елементите аксесоари включват елементи на лице и коса за прикачване към минифигурите на костюм на Iron Man.

    Минифигурите Iron Man MK 1, Iron Man MK 5 и Iron Man MK 41 са нови за март 2019 г.

    Пресъздавайте вълнуващ екшън от филмите Avengers на Marvel с този готин комплект за построяване LEGO® за деца.

    Лабораторията на Iron Man е с размери над 13 см височина, 35 см ширина и 17 см дълбочина с модули в стандартна формация.

    Igor Suit е с размери над 9 см височина, 5 см дължина и 9 см ширина.

Възраст: 7+

Забранено за деца до 3 год.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:×


 

×
×
×
×
×
×