LEGO® Marvel Super Heroes 76126 - Съвършеният Quinjet на Avengers

LEGO® Marvel Super Heroes 76126 - Съвършеният Quinjet на Avengers

Пригответе се за битка срещу Chitauri с Avengers Ultimate Quinjet! Подгответе оръжията с Rocket и Thor в отделението за пътници. Скочете в пилотската кабина с Black Widow и полетете. Стреляйте с оръдията и шесторната картечница. Направете плавно кацане и продължете битката върху крилете. След това изненадайте врага с велосипед с триколката с оръдие!

Създайте върховния Quinjet и се сражавайте с враговете на Avengers!

Влезте в екипа на Avengers и полетете в сблъсък срещу Chitauri в LEGO® Marvel Avengers 76126 Съвършеният Quinjet на Avengers. Този страхотен самолет съдържа отваряща се кабина за минифигура, регулируеми крила, въртящи се ротори, отварящо се пътническо отделение и отварящо се задно отделение с разтегателно скорострелно оръдие с 6 заряда и триколка за оръдието. Този популярен комплект за построяване на играчки за деца съдържа 6 минифигури, включващи Black Widow, Hawkeye, Rocket и Thor – всички нови за март 2019 г. – и готини оръжия за пресъздаване на вълнуващи сцени от филмите Avengers на Marvel.

• Този комплект за игра със супергерои включва 6 нови за март 2019 г. минифигури на Marvel Universe: Black Widow, Hawkeye, Rocket, Thor и 2 Chitauri.

• Моделът на Marvel със съвършения Quinjet на Avengers съдържа отваряща се кабина за минифигура, отварящо се пътническо отделение с 2 седалки за минифигури и рафтове за оръжие, отварящо се задно отделение с разтегателно скорострелно оръдие с 6 заряда и триколка, регулируеми крила и въртящи се ротори.

• Триколката съдържа седалка за минифигура и 2 оръдия.

• Оръжията включват 2 енергийни пръчки на Black Widow, лък и стрела на Hawkeye, пистолет на Rocket и 2 бластера на Chitauri за игра на въображението.

• Минифигурите на Black Widow, Hawkeye, Rocket and Thor LEGO® съдържат нова за март 2019 г. декорация с костюми на Avengers.

• Пресъздавайте вълнуващ екшън от филмите Avengers на Marvel с този комплект за построяване на играчки супергерои за деца.

• Съвършеният Quinjet е с размери над 12 см височина, 15 см дължина и 28 см ширина. Комплектът съдържа: 838 елемента.

Възраст: 8+

Забранено за деца до 3 год.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×


 

×
×
×
×
×
×