LEGO® Marvel Super Heroes 76131 - Битка в базата на Avengers

LEGO® Marvel Super Heroes 76131 - Битка в базата на Avengers

Обединете сили с Iron Man, Captain Marvel, Hulk, Nebula и Ant-Man и отбранявайте базата на Avengers. Правете планове в офиса и грабнете оръжия от тайното отделение на масата. Следете за Thanos и наближаването на Outrider до базата на Avengers с радара, след това се впуснете в екшън. Активирайте отбранителната система на покрива. Прицелете се в Outrider с двойното оръдие на всъдехода, след това стартирайте хеликоптера на Avengers и стреляйте с картечницата.

Конструирайте страхотната главна квартира на Avengers и отблъснете натрапниците.

Организирайте вълнуваща битка с 76131 Avengers Compound Battle и победете Thanos и Outrider к този комплект за построяване на играчки LEGO® Marvel Avengers! Щабът на Avengers се намира в офис сграда на 2 етажа със заседателна зала, включваща маса с тайно отделение за пистолети, отварящ се сейф „лазерен лъч“, хеликоптерна площадка, гараж, пружинно оръдие на покрива и оръдия с два заряда плюс завъртащ се, накланящ се радар. Този популярен комплект за построяване на играчки включва и играчка хеликоптер с регулируеми, въртящи се ротори и бързо оръдие с 6 заряда с въртящ се купол с две оръдия. Играйте във вълнуващи сцени от филмите Avengers на Marvel, минифигура на Ant-Man и гъвкави големи фигури на Hulk и Thanos.

    Този комплект за игра със супергерои включва 4 минифигури на Marvel Universe: Iron Man, Captain Marvel, Nebula и Outriderс 4 ръце, както и гъвкави големи фигури на Hulk и Thanos и микрофигура на Ant-Man.

    Тази играчка за построяване съдържа лагер на Avengers с офис сграда на 2 етажа, хеликоптерна площадка, гараж, плюс хеликоптер и всъдеход за творческа игра.

    Офис сградата съдържа: 2 елемента лого „А“ на Avengers на външната стена; пружинно оръдие на покрива със завъртане и накланяне; долно ниво с вход, въртящ се компютър за построяване и сейф „лазерен лъч“ и горно ниво със заседателна зала, таблица с тайно отделение, въртяща се врата, водеща до хеликоптерна площадка и елементи аксесоари, включително 3 стола, 2 пушки, 3 чаши и кана.

    Лагерът съдържа още: хеликоптерна площадка с 2 оръдия с двоен заряд и мост към офис сградата; гараж за всъдеход с рампа, отваряща се бариера и радарна антена със завъртане и накланяне; както и рафтове за инструменти с железен лост, гаечен ключ, заварчик и циркуляр.

    Хеликоптерът съдържа отваряща се кабина за минифигура, 2 въртящи се и накланящи се ротора и скоростно оръдие с 6 заряда.

    Всъдеходът съдържа отваряща се кабина за минифигура, 2 въртящи се и накланящи се ротора и място за стояща минифигура.

    Оръжията включват меч на Nebula и бойна двуостра брадва на Thanos за построяване.

    Елементите аксесоари включват 10 заряда Power Burst на Captain Marvel за игра на въображението.

    Минифигурата Iron Man и големите фигури Thanos и Hulk са изцяло нови за мат 2019 г., а минифигурата Nebula и микрофигурата Ant-Man съдържат нови декорации с костюми на екипа на Avengers.

    Пресъздавайте вълнуващи сцени от филмите „Отмъстителите“ на Marvel с този пълен с екшън комплект за построяване на играчки супергерои.

    Лагерът на Avengers е с размери над 17 см височина, 29 см ширина и 20 см дълбочина.

    Хеликоптерът е с размери над 9 см височина, 14 см дължина и 5 см ширина.

    Всъдеходът е с размери над 7 см височина, 11 см дължина и 6 см ширина.

Комплектът съдържа: 699 елемента.

Възраст: 8+

Забранено за деца до 3 год

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×


 

×
×
×
×
×
×