Енчантималс - Кукла и Гепард 1711528

Нека очарователната кукла Cherish Cheetah ™ и нейната приятелка - гепард Quick-Quick ™ ви очароват. Куклата на Enchantimals ™ са привързани герои, които споделят специална връзка с техните приятели - те винаги са заедно и приличат и на тях! Шест инчовата кукла идва с приятелката на чата Quick-Quick ™ - толкова сладка, с космати косми и цвете. Куклата Cherish Cheetah ™ носи причудливо облекло: цветен печат от цветя от животински произход, сваляща се пола с кожено облекло и изваяна раменна обвивка. Нейните розови обувки имат детайли от чорапи, а ушите от гепарди се изсипват от вкоренената си тъмна коса - тя дори има опашка от гепарки и маркировки на лицето си. Децата ще харесат пресъздаването на специалната връзка, която тези приятели споделят. Съберете ги всички, за да изградите свят на Enchantimals ™ и да разкажете своите очарователни истории (продават се по отделно, в зависимост от наличността). Включва Enchantimals ™ Cherish Cheetah ™  - модна мини-кукличка с  аксесоари и Quick-Quick ™ гепард приятел. Цветовете и декорациите могат да се различават.

    Тази очарователна 6-инчова кукла и нейният приятел - гепард са вдъхновени от света на Enchantimals ™, фантастично място, сгушено в природата.

    Куклата Cherish Cheetah ™ идва с фигурата на Quick-Quick ™ приятел - толкова сладка с космати косми и цвете на ухото!

    Куклата на Enchantimals ™ носи костюм с цветен флорален и животински печат, оранжева косматива облицовка върху подвижната пола, вратовръзка, вдъхновена от козина, и розови обувки с чорапи.

    Забавляващите се докосвания подчертават нейния характер, като опашка на гепарди, животински черти на лицето и уши, които се провират от вкоренената й коса.

    Възпроизведете всички очарователни истории с тези очаровани приятели и ги събирайте, за да изградите свят на Enchantimals ™ (всеки продаван отделно, в зависимост от наличността).

Марка: Mattel

Възраст: 4 – 8 г.

Забранено за деца до 3 год.

Видео:

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×


 

×
×
×
×
×
×