Енчантималс - Кукла и Папагал 1711529

Нека очарователната кукла Peeki Parrot ™ и нейната приятелка на Шейли Фейзорец ™ ви очароват. Кукличките Enchantimals ™ са герои, които споделят специална връзка с техните приятели - те винаги са заедно и приличат и на тях! Шест-инчовата кукла идва с приятеля си папагала Sheeny ™ - толкова сладък с цветни крила и розова коса. Куклата Peeki Parrot ™ носи цветна екипировка: тя има ярък корсаж, синя и зелена подвижна пола и чист цветен нол с розова космена яка. Нейните розови обувки имат формата на крилото на папагала, а синята перообразна деколтера украсява нейната колоритно напечена коса - тя дори има цветни белези на лицето си. Децата ще харесат пресъздаването на специалната връзка, която тези приятели споделят. Съберете ги всички, за да изградите свят на Enchantimals ™ и да разкажете своите очарователни истории (всяка кукличка се продава отделно, в зависимост от наличността). Включва модна мини-кукличка Enchantimals ™ Peeki Parrot ™,  и приятеля й папагала Sheeny ™. Цветовете и декорациите могат да се различават.

Тази очарователна 6-инчова кукла и нейният приятел от животни са вдъхновени от света на Enchantimals ™, фантастично място, сгушено в природата.

    Куклата Peeki Parrot ™ идва с фигурата на Sheeny ™ папагал приятел - толкова сладък, с цветни крила и космат кръпка от розова коса!

    Куклата на Enchantimals ™ носи цветна екипировка с жълт корсет, синьо и зелено подвижно пола и цветен печат върху чиста носия с розова космена яка.

    Забавляващите се докосвания подчертават нейния характер, като крила на папагала на розовите си обувки, цветни черти на лицето и сини пера, вдъхновени от косата, които изглеждат красиви от вкоренените й розови и руса коси.

    Възпроизведете всички очарователни истории с тези очаровани приятели и ги събирайте, за да изградите свят на Enchantimals ™ (всеки продаван отделно, в зависимост от наличността).

Марка: Mattel

Възраст: 4 – 8 г.

Забранено за деца до 3 год.

Видео:

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×


 

×
×
×
×
×
×