МЕНЮ
КОШНИЦА

Детски конструктор от 33 елемента

Детски конструктор от 33 елемента на супер цена 16.90 лв.
Детски конструктор от 33 елемента на супер цена 16.90 лв.
НОВО
Детски конструктор от 33 елемента на супер цена 16.90 лв.
Детски конструктор от 33 елемента на супер цена 16.90 лв.
Детски конструктор от 33 елемента
  • Наличност: Наличен
  • Код на продукт: 54300
Харесвания: 973
16,90 лв.
Купи

Конструктор за деца от 33 различни по големина и цвят блокчета.

Строителят е подходящ за най-малките поради големия размер на блокчетата и по този начин опасността от поглъщане е сведена до минимум.

Предлага се в картонена кутия с дръжка за пренасяне.

Представяме ви забавен и интересен детски конструктор, съдържащ цели 33 части. Той е подходящ за деца на различна възраст, като може да се използва дори от съвсем малките палавници, тъй като компонентите са достатъчно големи, за да възникне риск от поглъщане. Играта се предлага в лесно преносима картонена кутия с дръжка, което дава възможност за използването ѝ на различни места. Можете да я вземете със себе си в парка, на детската площадка или на семейната почивка.

Дайте свобода на детската фантазия

Конструкторите са неслучайно едни от най-любимите детски игри. Те са забавни, интересни и занимателни и могат да задържат интереса на децата в продължение на часове, но не само това... Многокомпонентният детски конструктор дава възможност за построяване на различни интересни по форма и големина фигури – кули, къщи и дори камиончета. Строителите имат огромен принос към физическото развитие на децата, подобрявайки координацията на движенията за по-голяма прецизност.

Детският конструктор от 33 елемента ще позволи да всяко дете да даде воля на богатата си фантазия. Този тип детски игри са идеалното средство, чрез което едно дете може да се разгърне като творец. Според много психолози, у всяко дете има скрити творчески заложби, които, ако не бъдат експлоатирани навреме могат да угаснат в зародиш.

Творческите личности имат по-висок мисловен потенциал и анализаторски способности. Разноцветният детски строител ще запознае малчуганите с различните цветове и форми по един лек и много приятен начин. Това ще подпомогне умственото им развитие и ще улесни тяхното социализиране в непозната среда. Когато детето ви тръгне на детска градина и училище, то ще има основата, върху която да надгражда допълнителни знания.

Идеалната игра при лошо време

Децата обожават разходките и забавленията на открито, но когато времето е лошо, единственият вариант са занимателните игри на закрито. Повечето играчки омръзват бързо, защото не дават храна на творческата мисъл и фантазия, но големият детски конструктор е проектиран да бъде винаги интересен и забавен.

Ако не искате детето ви да се изнервя, защото е принудено да стои у дома, и особено ако не разполагате с нужното време да играете с него, подарете му конструктора с 33 елемента. Играта ще го погълне изцяло, а за вас това означава, че пакостите и поразиите ще бъдат отложени за по-късен момент, така че можете спокойно можете да се заемете с неотложните домакински задачи.

Качество и изгодна цена

Разноцветният детски конструктор е изработен от здрав и качествен материал. Предвид многобройните компоненти и високото качество на играта, не можем да не отбележим невероятно ниската му цена. Строителят е подходящ и за детски градини и други заведения за отглеждане на деца, в които ограниченият бюджет често е спънка да бъде обновена базата от играчки.