МЕНЮ
КОШНИЦА

Детско балансиращо колело LR 1L BR 0000-4036

Детско балансиращо колело LR 1L BR 0000-4036 на супер цена 197.90 лв.
НОВО
Детско балансиращо колело LR 1L BR 0000-4036
ПРОДУКТ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Този продукт можете да закупите с безплатна доставка до адрес.
  • Наличност: Наличен
  • Код на продукт: 0000-4036
Харесвания: 737
197,90 лв.
Купи

Детско балансиращо колело LR 1L BR

Основната и най-първа задача и цел на всички балансиращи колелета, е да помогне на детето, от най-малко, да се научи да балансира и координира движенията си. Това ги превръща в задължително и неминуемо средство за предварителна подготовка преди приучването към конвенционалните велосипеди.

Конкретно, моделът Puky LR 1L BR, е балансиращо колело, подходящо за деца над 3 години. Специално разработено за деца, то е направено от стомана и други устойчиви материали. Впрочем, Пуки е марка, която винаги е залагала на трайността и устойчивостта на произведените продукти.

Отличителна черта на Puky LR 1L BR е спирачната му система, която е изключително лесно управляема от мъничките детски ръчички. С кормилото детенцето ще се научи да управлява, а стъпалото, с което е снабдено колелото, прави качването и слизането от колелото много лесна задача. Степенката осигурява стабилност на колелото. Използваната боя е епоксидна, анти ударна, трайна и устойчива във времето.

Puky LR 1L BR е много удобно. Седалката му, която може да се регулира на височина, е специално разработена за този вид велосипеди, което я прави и изключително удобна за децата. Кормилото също е регулируемо на височина. Гумите са надуваеми и гарантират безпрепятствено придвижване по всички видове повърхности. Въпреки всичко, употребата на предпазни средства е силно препоръчителна, както и колелото да не се използва от деца под тригодишна възраст.

Puky LR 1L BR е с размери 87 x 34 x 59 см. Допълнителен плюс е лекото му тегло от само 5.4 кг. Пренася се лесно и не заема много място в багажника на автомобила ви. Гумите гарантират комфорт и маневреност при каране. Накратко, това е идеалното средство, с което можете да помогнете на вашето мъниче да се научи бързо и лесно да пази баланс и да развие двигателните си умения.

В заключение:

Плюсовете на Puky LR 1L BR:

-      Идеално за придобиване на първоначални умения за каране на велосипед;

-      Комфортно;

-      Стабилно и леко;

-      Лесно за каране и много маневрено;

-      Спирача система, пригодена за деца;

-      Степенката дава възможност за лесно оставяне в изправено положение без да се налага да се пуска на земята;

Минусите на Puky LR 1L BR:

-      Не е подходящо за деца под 3-годишна възраст;

-      Няма калник

Възраст:  3+ години

Размер на продукта: 87x34 cm

Материал: Метал

Цвят: Син

Тегло на опаковката: 5,2 кг