МЕНЮ
КОШНИЦА

Кукла-Бебе Сами, 36 см 235280

Кукла-Бебе Сами, 36 см 235280
НОВО
Кукла-Бебе Сами, 36 см 235280
  • Наличност: Наличен
  • Код на продукт: 0235280
Харесвания: 140
87,90 лв.
Купи

Кукла-Бебе Сами, 36 см 235280

Куклата-бебе Сами на испанската компания Asi е една необикновена кукла. Това е красиво бебе, високо 36 см. Можете да вземете бебето Сами навсякъде с Вас, когато излизате в парка на разходка или отидете на гости на баба.

Куклата бебе Сами е изработена от висококачествен винил, изключително приятен на допир. Куклата може да се мокри и къпе, което прави играта с нея още по-забавна и разнообразна. Бебето Сами има подвижни ръчички, крачета и глава, благодарение на което лесно то може да заеме различни позиции, а също и да седи самостоятелно.

Малките устни и широкият нос придават чар на бебето, а издълбаните трапчинки по юмруците и гънките в коленете или подчертаните черти на лицето правят бебето да изглежда изключително реалистично. Ръчно рисуваните очи на куклата са кафяви, изглеждат истински, те не се затварят. Бебе Сами има черна коса с бретон, с косата му са оформени две сладки опашки, завързани с бежови панделки.

Куклата е облечена с рокля без ръкав, украсена с красиви бежови панделки на раменете, които правят тоалета елегантен. Визията ще бъде допълнена от мрежести гащички на ластик и същите панделки в косата. Всички дрехи на момичето могат да бъдат събличани и обличани. Така играта ще бъде забавна, приятна и полезна, малките момичета ще се научат как се обличат бебетата и ще усъвършенстват редица свои умения.

Дрехата е изработена от приятни на допир материи, за да осигури комфорта на играта на детето.

Куклата се предлага елегантна кутия с оригиналното лого на марката Asi, поради което ще бъде перфектен подарък за всеки повод. Такова направено и опаковано бебе привлича погледите на много колекционери и любители на кукли.

Марката Asi се отличава с висококачествени материали, прецизно изпълнение на куклите и подбрани с вкус тоалети. Испанската компания отговаря на всички  стандарти за безопасност, куклите са изцяло произведени в Испания. Производителят е положил всички усилия да осигури на детето много незабравими спомени след игра с куклата.

Комплектът съдържа:

Кукла- бебе Сами, 36 см;

рокля с панделки;

панделки за коса;

красива подаръчна кутия.

Куклата се препоръчва за деца над 3 години.

Височина на куклата: 36 см.

Страна на произход: Испания