МЕНЮ
КОШНИЦА

Оли с розова шапка и поличка на цветя 456440

Оли с розова шапка и поличка на цветя 456440
НОВО
Оли с розова шапка и поличка на цветя 456440
  • Наличност: Наличен
  • Код на продукт: 0456440
Харесвания: 158
91,90 лв.
Купи

Оли с розова шапка и поличка на цветя 456440
Помните ли куклите от Вашето детство?
Може би искате да подарите на вашата принцеса подарък, който ще запомни завинаги?
Куклите на испанската компания Asi са ръчна изработка, всеки детайл е изпипан до най-малка подробност, всяка е уникална сама по себе се.
Ръцете, крачетата и главичката са изработени от висококачествен мек винил, който е гладък и приятен на допир. Те могат да се мърдат и играчката да заема различни позиции в зависимост от играта, която е организирало детето.
От друга страна, коремчето на бебето е изработено от плат и изпълнено с мека подплата. Естественият материал е много лек и еластичен и запазва първоначалните си свойства и форма за дълго време. Меката кукла е идеална за прегръдка.
Испанската кукла на име Оли е висока 30 см и прилича на истинско дете. Куклата е изработена с голяма прецизност. Сините очи на Оли са нарисувани ръчно, на няколко слоя, което привлича погледите на всяко дете. Куклата няма мигли, очите не се затварят, а веждите й са нарисувани. Има къса коса, издълбана на главата, имитираща външния вид новородено бебе. Бебето изглежда живо благодарение на най -малките детайли, като линиите на ръцете, гънките на крайниците и трапчинките на лактите и коленете. Оли има малки ръце с тънки пръсти, както и розови бузи и боядисани устни.
Оли е облечена с розова блузка и пола със шарка от цветя, а на главата си има шапчица с дантела.
Роклята се закопчава с велкоро лепенка, така че лесно може да се съблича и облича. Това ще направи забавлението по -приятно и ще  позволи на малките момиченца да се почувстват като истински майки.
В комплекта ще намерите и шише за хранене.
В комплекта ще откриете:
кукла с меко тяло с височина 30 см;
дрешки;
шапчица;
чорапки;
биберон.
Всички дрехи и аксесоари са включени в цената.
Куклата се предлага в красива розова кутия, подходяща за подарък.
Не се препоръчва за деца под 3 години.
Размер на опаковката: 38 × 24 × 13 см
Страна на произход: Испания