МЕНЮ
КОШНИЦА

WADER

Количка с конструктор и кофичка – червена 10777 Количка с конструктор и кофичка – червена 10777
НОВО
Марка: WADER Наличност: Наличен
Количка с конструктор и кофичка – червена 10777Червена количка в комплект с конструктор и кофичка. Изключително интересен и удачен избор за подарък.Комплекта се състои от:    червена количка -59 см.    конструктор - 36 елемента    кофи..
32,90 лв.
Детски комплект котлон с тенджери
НОВО
Марка: WADER Наличност: Наличен
..
16,90 лв.
Пожарна кола с кран
НОВО
Марка: WADER Наличност: Наличен
Всеки малък пожарникар си мечтае за подобна пожарна кола - подвижна и разпъваща се дълга стълба, контейнер за пълнене с вода и маркуч за гасене на пожари. Всяко дете ще се влюби в нея. ..
25,00 лв.
Камион с рампа и коли от Формула 1 Камион с рампа и коли от Формула 1
НОВО
Марка: WADER Наличност: Наличен
Гигантски детски камион и две коли от Формула 1 - какво повече му трябва на едно дете, за да играе до забрава.Много от елементите на камиона са подвижни. Колите се спускат с помощта на кран с въженце (лебедка).Рампата на камиона също е подвижна и се спуска до земята.Ремаркето се отделя о..
49,90 лв.
Железопътни релси с колички Железопътни релси с колички
НОВО
Марка: WADER Наличност: Наличен
Лесни за сглобяване големи и леки елементи, което прави от този комплект една чудесна играчка и за по-малките дечица, поради факта, че няма опасност от задавяне с дребни части.Дължината на ЖП релсите е 3.1 метра и включва 1 локомотив с товарен вагон, стикери за залепяне. ..
30,90 лв.
Детски пъзел от 120 части Детски пъзел от 120 части
НОВО
Марка: WADER Наличност: Наличен
Идеалният подарък за всяко дете над една годинка, пъзел блокчетата са направени от пластмаса.С тях може да направите всякакъв вид фигурки.Общо 120 разноцветни пластмасови елемента в пластмасова кутия. ..
29,90 лв.
Детски полицейски участък Детски полицейски участък
НОВО
Марка: WADER Наличност: Наличен
Марката Wader е призната на пазара на детски играчки, а името й е гаранция за качество и здравина на произвежданите детски играчки.Време е да заловим всички престъпници, дебнещи по улиците. С този конструктор Вашето дете ще има възможността да сглоби истински полицейски участък и да кара полицей..
47,00 лв.
Детски конструктор от 33 елемента Детски конструктор от 33 елемента
НОВО
Марка: WADER Наличност: Наличен
Конструктор за деца от 33 различни по големина и цвят блокчета.Строителят е подходящ за най-малките поради големия размер на блокчетата и по този начин опасността от поглъщане е сведена до минимум.Предлага се в картонена кутия с дръжка за пренасяне.Представяме ви забавен и интересен детс..
16,90 лв.
Детска кола играчка - Джип 38 см Детска кола играчка - Джип 38 см
НОВО ТОП ПРОДУКТ
Марка: WADER Наличност: Наличен
Детската играчка джип е прототип на истинските джипове. Оформена е с авангарден дизайн и е предназначена за приключения в джунглата, пустинята и въобще където детето пожелае. Една чудесна играчка за любителите на джипове и офроуда. ..
21,90 лв.
Детски комплект с инструменти - Малък механик
НОВО
Марка: WADER Наличност: Наличен
  Детските работилници за механици и строители са предназначени за най-малките бъдещи майстори. С богатия избор на инструменти, малките майстори ще извършат хиляди ремонти, както вкъщи, така и в градината. Този комплект ще развие в детето въображението и способността з..
49,90 лв.
Показани са от 1 до 10 от общо 10 резултата на (1 страници)