ZURU робофиш в аквариум, асортимент 473002

ZURU робофиш в аквариум, асортимент 473002

Малка, интелигентна, технологично усъвършенствана рибка - която прилича на истинска! Просто я поставете във водата и рибата ще започне да плува сама, отразявайки движенията на истинска риба! Комплектът включва и комплект батерии. Интерактивна играчка Zuru RoboFish е малка, умна и компактна рибка, създадена с помощта на най-новите технологии. Тази играчка риба във водата се държи точно като жива риба - имитира движенията и навиците на истинска риба и може да се движи в 5 посоки. При движение RoboFish може да потъне на дъното и да се издигне на повърхността на водата, да промени скоростта и посоката на движение. Механизмът на движение на опашката е абсолютно реалистичен, той автоматично се активира във водата.

За да я активирате, просто я извадете от опаковката и я поставете във водата, рибата веднага ще побърза за своите рибешки задачи! Те са повече от живи - те са Robo Alive! Robo Fish се предлага с не мокър пясък, който може да бъде изваян, за да създадете свой собствен коралов риф! Извадете пясъка от купата и той незабавно отново изсъхва за повторна игра!

Комплектът съдържа:

    1 рибка; 1 аквариум; пясък; тубичка за пясък; 2 x резервни батерии, 1 x инструкция за употреба;

    Размер на рибката: 8 х 3.8 х 1.8 см;

    Цената е за 1 брой.

    Материал: Пластмаса

Възраст: 3-8 години

Ако желаете да поръчате точно определен модел от асортимента, моля отбележете в полето за коментар при приключване на поръчката.

ZURU робофиш в аквариум, с розова рибка 473002_1

ZURU робофиш в аквариум, с оранжева рибка 473002_2

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×


 

×
×
×
×
×
×