ДЪРВЕНИ ИГРАЧКИ

ДЪРВЕНИ ИГРАЧКИ
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: Classic World
Дървена играчка за нанизване – Ферма 3633 Подреди, нанижи и научи различните фермерски животни докато играеш. Нанижете и научете! Всяко дете ще организира и разпознава по-лесно фермерски животни с помощта на цветовете, докато се научи. Тази игр..
14,90 лв.
Производител: Classic World
3D Пъзел - горски животни 3551 Детският дървен пъзел с горски животни е пригоден за най-малките любители на логическите игри. Подходящ за пеленачета, той разполага с няколко фигурки на диви животни - хипопотам, маймунка, зебра, слонче, жираф, к..
18,70 лв.
Производител: GOKI
GOKI Игра РИБОЛОВ 56884 Уcпeшният yлoв нe ce измepвa caмo c ĸoличecтвoтo, нo и c ĸaчecтвoтo нa xвaнaтитe pибĸи. Xвaнeтe въдицитe и изпpaзнeтe eзepoтo! Πoбeдитeл e игpaчът c нaй-виcoĸ бpoй тoчĸи. Игpaтa вĸлючвa 1 дъpвeнo eзepo зa pибoлoв, 3 дъpв..
41,50 лв.
Производител: Janod
JANOD Кръгла пирамида МАГИЧЕСКОТО ДЪРВО J02918 Јаnоd e фpeнcĸa мapĸa, cъздaдeнa пpeз 1970 гoдинa в Opгeлeт, Фpaнция, cпeциaлизиpaнa в пpoизвoдcтвoтo и cъздaвaнeтo нa тpaдициoнни игpaчĸи и игpи oт дъpвo и ĸapтoн. Kaчecтвoтo им e издъpжaлo тecтa ..
29,90 лв.
Производител: Janod
Јаnоd e фpeнcĸa мapĸa, cъздaдeнa пpeз 1970 гoдинa в Opгeлeт, Фpaнция, cпeциaлизиpaнa в пpoизвoдcтвoтo и cъздaвaнeтo нa тpaдициoнни игpaчĸи и игpи oт дъpвo и ĸapтoн. Kaчecтвoтo им e издъpжaлo тecтa нa вpeмeтo, aдaптиpaйĸи ce ĸъм нyждитe нa дeцaтa, ..
29,90 лв.
Производител: Classic World
Z-като zebra или зебра, S- като sun или слънце, 1, 2, 3...one, two... изображения на различни животинки и предмети са само част от тази чудесна дървена играчка, с която ще помогнете на детето да научи по лесен и забавен начин цялата азбука на английс..
33,90 лв.
Производител: Classic World
Дървено балансиращо колело в червен цвят 4603 Научете детето си да пази баланс от ранна възраст с това прекрасно колело за баланс. Това ще му помогне, когато поотрасне, да привикне по-лесно към велосипед с педали и ще улесни значително преминаване..
99,90 лв.
Производител: Classic World
Бебешка дървена играчка за стимулиране развитието на фината моторика при бебета, както и координацията очи-ръце. Дървена дрънкалка - куче за Вашето бебе. Размерът на играчката е подходящ за малките детски ръце, лесна е за хващане и много забавна! ..
8,90 лв.
Производител: Classic World
Вълшебна дървена топка за игра! Цветна топка, която стимулира детската фантазия и подпомага различаването на цветове и форми чрез игра. Така докато дете си играе, то ще развива важни за него умения. Възраст: 6 месеца + Размер на продукта: 15..
15,70 лв.
Производител: Classic World
Дървената въртележка за кошара с изобразените животни в меки цветове ще стимулират възприятията на вашето бебе. При докосването на дървените части с ръчичка то ще чува приятния, приглушен звук на дървото и ще изучава света на звуците, забавлявайки се..
23,90 лв.
Производител: Classic World
Геометрични блокчета за нанизване 3631 Забавна игра за нанизване. Детето ще се научи да разделя блокчетата по геометрична форма и едновременно да ги нанизва на връзка. С помощта на играта, децата развиват уменията си да разпознават цветове и фо..
19,90 лв.
Производител: Classic World
Разпознаването и научаването на различните цветове от децата, често се оказва трудна и почти непосилна мисия за някои родители. Специалисти в тази област дават най-различни съвети как родителят може да се справи с това предизвикателство, било то с по..
37,90 лв.
Производител: Classic World
Голяма дървена кухня за игра, бяла 5109 Детска кухня Classic World за малките ни приятели, които нямат търпение да се научат да готвят и да си имат своя собствена кухня, в която да творят! Кухнята е в традиционен стил, изградена изцяло от дърво..
399,90 лв.
Производител: Classic World
Всяко момиче обича да играе с кухненски прибори и всякакви кухненски приспoсобления. Но всички знаем колко опасна може да се окаже играта дори с една картофобелачка, а какво да кажем, ако малката домакиня успее да се добере но някой нож или счупи ..
39,95 лв.
Производител: Classic World
Покажете на детето какво е рок енд рол с тази 6 струнна дървена китара. Тя е специално умалена в мащаб, за да може децата да я използват свободно, без нуждата от помощ на възрастен. Музикалните инструменти развиват сензорни и творчески умения в децат..
43,90 лв.
Производител: Classic World
Дървена многофункционална кухня за игра с мивка, копчета, фурна, шкафове, задна стена и микровълнова печка. Таи кухня е идеално допълнение към интериора на всяка детска стая, като ще внесе допълнителни уют и шик, а детето с гордост ще кани своите ..
169,90 лв.
×


 

×
×
×
×
×
×