МЕНЮ
КОШНИЦА

Кукла Лея, с шапка с червен пискюл Кукла Лея, с шапка с червен пискюл 0 Кукла Лея, с шапка с червен пискюл 0186110

Кукла Лея, с шапка с червен пискюл Кукла Лея, с шапка с червен пискюл 0 Кукла Лея, с шапка с червен пискюл  0186110
НОВО
Кукла Лея, с шапка с червен пискюл Кукла Лея, с шапка с червен пискюл 0 Кукла Лея, с шапка с червен пискюл 0186110
ПРОДУКТ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Този продукт можете да закупите с безплатна доставка до адрес.
  • Наличност: Наличен
  • Код на продукт: 0186110
Харесвания: 161
154,90 лв.
Купи

Това красиво и изразително бебе от марката Asi е ръчно изработено, то е с височина 46 сантиметра и тежи приблизително 0.85 кг. Куклата има големи сини очи, които са като истински, тя има дори мигли и вежди. Изключително реалистична, Лея има винилови крайници и меко тяло.

Бебето има подвижна глава, ръце и крака, така че куклата лесно може да заеме различни позиции. Куклата не седи сама, но можете да я сложите да седне на легло, фотьойл или детска количка. Крайниците и главата й имат гладко и приятно усещане, благодарение на много мекия винил, от който са направени.

Идеална е за гушкане, защото тялото на бебето е меко. Тази уникална кукла ще накара повече от едно дете да поспи следобед в нейната компания.

Лея е облечена в  шарена рокличка. Облеклото на Лея се допълва от бежаво палто и бежава шапка с червен пискюл, както и червени чорапки. 

Дрехите на куклата могат да бъдат свалени, за да бъде играта по-приятна и да децата да придобият уменията, свързани с обличането на детето. Роклята се закопчава с велкро, за да улесни събличането и обличането й. 

Вашето дете може да вземе куклата със себе си на рожден ден или неделна разходка. То може да се грижи за малкото си бебе, да сменя дрехите муи да го заведе навсякъде със себе си, за да се чувства като истинска майка.

Куклата се предлага в красива розова кутия, което я прави идеална за  подарък за всяко бебе. По време на играта с кукли децата се учат на добрина и грижовност, както и чувство за отговорност и грижа за другите.

Комплектът включва:

кукла с меко тяло, 46 см;

рокля;

шапка;

гащички;

блуза с дълъг ръкав;

чорапки.

Играчката е подходяща за деца над 1 година