МЕНЮ
КОШНИЦА

Забавна игра Удари 381007

Забавна игра Удари 381007 на супер цена 54.90 лв.
НОВО
Забавна игра Удари 381007
  • Наличност: Наличен
  • Код на продукт: 381007
Харесвания: 435
59,90 лв.
Купи

Забавна игра Удари 381007

Удари е забавна високотехнологична игра. Тя е бърза и пристрастяваща! Има четири различни варианта.

Комплектът съдържа:

    4 светещи полусфери.

    Брой играчи: 1 до 8.

4 бързи игри:

1. Удари го! Цветовете се променят. Бързо удари своя цвят, колкото можеш повече пъти!

2. Уцели цвета! Бягай и удари своя цвят, преди да се е сменил.

3. Понг! Подреди светещите полусфери и виж как светлината се мести напред и назад все по-бързо и по-бързо. Ще бъдеш ли достатъчно бърз?

4. Памет! Виж схемата на цветовете. Всеки път ще се добавя по-още едно светване в нов цвят. Ще бъдеш ли достатъчно умен, за да запомниш и да го повториш?

Ние знаем, че сте нетърпеливи да започнете да играете, но има няколко неща, които трябва да имате предвид преди да започнете:

-         Уверете се, че има достатъчно пространство за движение на всички части на играта. Освен това вие също ще се движите наоколо, така че трябва да сте сигурни, че имате необходимото място.

Хайде да играем!

Удари

След като всички части са синхронизирани може да избереш коя игра да играеш от бутона Избор на игра.

За да играеш тази игра, трябва да преместиш бутона на позиция 1.

 

В тази толкова вълнуваща игра всички играчи имат определени цветове и трябва да натиснат техния цвят толкова пъти, колкото им е възможно в рамките на зададеното време.

Как да зададеш броя играчи в главното устройство?

За да направите това, трябва да ударите основното устройство толкова пъти, колкото са играчите. (При всеки удар се задава цвят на играча. Примерно за трима играчи - три удара, три цвята).

След като е зададен броя играчи, трябва да чуете пиукащ звук, който показва, че играта започва.

Игратата започва с присветване на устройствата в различните цветове и всеки играч трябва да удари при светване в неговият цвят. В края на играта играчът събрал най-много удари ще бъде показан  с присветване на всички устройства в този цвят.

Съвет: Всички елементи могат да бъдат поставени на маса или на разстояние един от друг (до 5м. от главното устройство).

Уцели цвета

За да играете тази игра, превключете бутона на позиция 2.

В тази бърза игра всички части трябва да бъдат разпръснати в зоната на игра.

Отново всеки играч има определен цвят (виж описанието на предишната игра как да определиш броя на играчите в главното устройство).

След като е зададен броя играчи, трябва да чуете пиукащ звук, който показва, че играта започва. Игратата започва с присветване на отделните устройства в различни цветове и всеки играч трябва да удари при светване в неговият цвят. Този път всяко устройстов може да промени цвета си преди да бъде ударено, затова играчите трябва да внимават кога идва техният цвят. Това е игра, в която всички играчи търсят цвета си, колкото се може повече пъти.

Играчът събрал най-много удари в неговия цвят ще бъде показан  с присветване на всички части в този цвят.

Памет

За да играете тази игра, превключете бутона на позиция 3.

Тази класическа игра ще изпита уменията ви за наблюдателност и памет до краен предел. Играчите трябва да повтарят светлините, които устройствата възпроизвеждат.

 

Отново всеки играч има определен цвят (виж описанието на предишната игра как да определиш броя на играчите в главното устройство). След като е зададен броя играчи, трябва да чуете пиукащ звук, който показва, че играта започва.

Играчът трябва да повтори поредицата от светлини, както е показано чрез удрянето на всяко устройство. Когато той сгреши – излиза от играта и е ред на следващият. Устройствата ще мигат с цвета на новият играч.

Този, който успее да повтори най-дълга светлинна поредица е победител. Всички устройства ще покажат това като започнат да пиукат силно и да светят в неговият цвят.

Пинг понг

За да играете тази игра, превключете бутона на позиция 4.

Този виртуален пинг понг е игра за двама играчи. Всеки играч контролира устройството, което се движи като тенис ракета в началото и в края на линията, изпращайки светлина напред и назад. Колкото по-дълго продължава играта, толкова по-бърза и интензивна става тя.

Този път играта е настроена автоматично за двама играча.

След като бутона за избор на игра на основното устройство е превключен на позиция 4, то ще започне да свети, което означава, че трябва да се постави в началото на линията. След това второ устройство започва да свети, показвайки че трябва да е следващото на линията, след него светва друго, което да се постави и така нататък, докато линията се завърши (дълга е колто вие искате).

След няколко секунди главното устройство започва да свети, като по този начин показва страната, от която трябва да започне играта.

Главното устройство трябва да бъде ударено, за да „изпрати“ светлина към другия край на линията. Устройствата започват да присветват имитирайки топка, движеща се към крайното устройство.  Другият играч трябва да удари неговото устройство, за да върне „топката от светлина“.

Използва батерии: 2хАА (не са вкл.)

Възраст: 6 – 12 г.

Забранено за деца до 3 год.