МЕНЮ
КОШНИЦА

Забавна игра Червейчета 381015

Забавна игра Червейчета 381015
НОВО
Забавна игра Червейчета 381015
  • Наличност: Наличен
  • Код на продукт: 381015
Харесвания: 114
27,90 лв.
Купи
Забавна игра за сравняване, съчетаване и хващане на червейчета! Обърнете тревистата поляна обратно и пъхнете главите на червейчетата в дупките на калните локви. Пъхнете ги толкова, че да видите само горната част на главите им. Обърнете отново поляната, като държите опашките и телата им скрити отдолу. Завъртете поляната 2-3 пъти.

Цел на играта:

Дърпайте червейчетата над тревистата поляна и опитайте да направите най-дългото червейче. Започва най-малкият играч, като завърта спинъра. Ако стрелата посочи:

    1.Цвят: Изберете си някое червейче от поляната и внимателно го дръпнете за главата. Спрете да дърпате, когато стигнете до част от тялото на червейчето с цвета, който е посочила стрелката на спинъра. Поставете към купчината си с червейчета;
    2. Някое червейче: Поздравления! Спечелихте си цяло червейче! Изберете едно и го издъпрайте цялото. Поставете го към купчината си с червейчета.

Играта приключва, когато и последното червейче е издърпано от калната локва. Свържете всички свои червейчета от купчинката си заедно - от главата до опашката. Премерете дължината с червейчетата на другите играчи. Играчът с най-дълго червейче е победител! Има включена и алтернативна игра с цифри! Дърпате толкова части от тялото на червейчето, колкото е показала стрелката.

Комплектът съдържа:

    1 тревиста поляна (с 10 кални локви);
    10 цветни червейчета (различна дължина);
    1 спинър (с две лица).
Материал: Пластмаса
Размер с опаковката: 27 x 26.5 x 5.5 см.