МЕНЮ
КОШНИЦА

Cool Maker Студио за керамика 025413

Cool Maker Студио за керамика 025413 на супер цена 56.90 лв.
НОВО ТОП ПРОДУКТ
Cool Maker Студио за керамика 025413
  • Наличност: Наличен
  • Код на продукт: 025413
Харесвания: 490
79,90 лв.
Купи
ТОП ПРОДУКТ
КЛИЕНТИТЕ ИЗБИРАТ ЧЕСТО ЗА ПОДАРЪК!

Cool Maker Студио за керамика 025413

Малките творци могат лесно да изваят собствени керамични изделия с този страхотен комплект! Уникалният дизайн на Cool Maker Pottery Studio от Spin Master ви помага да създавате перфектно оформени глинени съдове.

Направете поставка за бижута, моливник кексче, стойка за смартфон, поставка за снимка кученце или купичка костенурка! След като се оформят бързо в ръцете ви, оставете ги да изсъхнат, а после започнете да творите с четката и боите! С 5-те ярко оцветени метални бои можете бързо да персонализирате всяко творение с уникален външен вид.

Грънчарството е толкова лесно с този комплект, който съдържа всичко необходимо! Изберете с кой проект да започнете и се забавлявайте! Направете снимка на своите произведения от керамика и споделете новото си хоби с приятели.

Вашето произведение на изкуството може да остане вечно, подобно на древните керамични съдове, открити от археолозите. То ще ви напомня за вашето постижение като скъп спомен!

Керамичното изкуство често се описва като терапевтично и релаксиращо. Докато въртите глината, умът и тялото ви са в естествена хармония, следващи вашите творчески цели. Тази внимателна артистична дейност отворя ума и освобождава от външните страхове и безпокойства.

Съдържание: 1 Cool Makertm Студио за крамика, 1 бутилка със спрей, 1 държач за инструменти, 3 диска с глина, 1 четка за рисуване, 2 инструмента за склуптуриране, 2 инструмента за изрязване, 2 ядра, 2 силиконови ръкава, 5 цвята с боя, 1 книжка с инструкции.

Грънчарството става толкова лесно! Сега имате всичко необходимо, за да започнете веднага!

    Материал: Пластмаса

    Използва батерии: 4 х тип C (LR14) 1.5V (не са вкл.)

Възраст: 6-12 години