МЕНЮ
КОШНИЦА

Връщане на стоки

 

Уважаеми Клиенти,

Имате право в срок от 14 дни да се откажете (изцяло или частично) от извършената от Вас поръчка на сайта ни www.karatoys.eu, без да заплащате каквито и да е разходи, с изключение на тези за доставката в случай, че сте избрали различен от стандартния ни начин за доставяне на поръчката, както и разходите за връщането на стоката обратно.

14-дневният срок започва да тече от датата на  приемане на доставката от Вас или от трето лице, намиращо се на посочения от Вас адрес за доставка.

В рамките на горния срок следва да върнете стоката  като я изпратите на следния адрес: гр.Ямбол 8600, ул. Г. С. Раковски 3, ЕТ КАРА-ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ, с платени от Вас куриерски разходи. В този случай трябва да ни посочите и банкова сметка, по която ще Ви бъде възстановена заплатената от Вас сума.

 

Следните условия са задължителни за да бъде приета върнатата от Вас стока:

    - Представяне на касовия бон за покупката;

    - Стоката е неизползвана и с напълно запазен търговски вид.

 

Заявлението за отказ от поръчка Клиентът можете да изпрати по:

   -  електронен път на shop@karatoys.eu като посочи в полето "относно"  "Отказ от поръчка № ........." /трябва да посочите номера на поръчката/.

    - или по пощата на посочения по-горе адрес.

Формулярът за отказ можете да изтеглите от тук: Стандартен формуляр за упражняване на правото на отказ

За повече информация моля, посетете сайта на Комисията за Защита на Потребителите. Можете да влезете в сайта директно от тук: КЗП