МЕНЮ
КОШНИЦА

Кукла Силия 30 см, фея с винена рокля 169951

Кукла Силия 30 см, фея с винена рокля  169951 на супер цена 74.90 лв.
НОВО
Кукла Силия 30 см, фея с винена рокля 169951
  • Наличност: Наличен
  • Код на продукт: 0169951
Харесвания: 528
79,90 лв.
Купи

Кукла Силия 30 см, фея с винена рокля  169951

Искате ли вашата малка госпожица да се сдобие с кукла, която ще запомни за цял живот? Кукла - фея Силия е готова да сътвори поредното вълшебство.

Куклата Силия от Asi е точно такава. Тя е изящна, стилна и много красива.

Силия е висока 30 см, има красива, гъста, руса коса, което ще позволи на вашето момиченце да й прави всеки ден различни прически. Изключително реалистична, приятна на допир, куклата ще плени всяко дете или колекционер.

Силия прилича на истинско момиченце, специалистите от ASI са се погрижили размерът и отделните части от тялото й да са с пропорционални размери, тя има реалистични черти на лицето, естествени линии върху ръцете и релеф на коленете.

Силия има сини очи, които не се затварят. Малките й и тънки пръсти, оцветените й устни и розовите бузи добавят още чар. Тези детайли правят куклата да изглежда ослепителна.

Силия има подвижни ръце, крака и глава, благодарение на които лесно може да се постави в различни позиции. Просто извийте краката на куклата и ще можете да я поставите седнала.

Куклата е изработена от висококачествен винил, който е мек и приятен на допир. Ето защо Силия е подходяща и за игра във вода.

Кукла - фея Силия е облечена в изключително стилен винен тоалет:  красива дълга рокля с тюлена долна част и ефирни, леки обувчици, които могат да се събуват. Куклата има страхотна винена шапка с ефектен воал.

Куклата се предлага в красива брандирана кутия,  тя е идеална за подарък за всяко дете, което обича да играе с кукли.

Комплектът съдържа:

    кукла с височина 30 см;

    дълга тюлена рокля;

    винена шапка;

    ефирни обувчици;

    красива подаръчна кутия.

Височина на куклата: 30 см.

Размер на опаковката: 38 x 23.5 x 13 см

Играчката е подходяща за деца над 3 години.

Страна на произход: Испания